Hoe Versier Je Een Kantoor In Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kantoor In Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Kantoor In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kantoor In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kantoor In Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe is het met de oude cast van Pippi Langkous? | NU.nl 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een van de mooiste feestdagen voor zowel kinderen als volwassenen. Maar wat als hij je betrapt op je werk? Wanhoop niet. Versier je werkplek, dan zul je met plezier oudejaarsavond doorbrengen.

Hoe versier je een kantoor in het nieuwe jaar?
Hoe versier je een kantoor in het nieuwe jaar?

Het is nodig

  • papieren sneeuwvlokken;
  • Slingers;
  • briefpapier met nieuwjaarssymbolen;
  • dubbelzijdige tape

instructies:

Stap 1

Onderzoek je kantoor. Doe een algemene schoonmaak, orden in de schappen, in de kasten, op het bureaublad. Ontdoe u van vuil en stof. Was de ramen grondig zodat je op oudejaarsavond het vuurwerk in al zijn glorie kunt zien.

Stap 2

Nadat de glans en netheid naar het kantoor zijn gebracht, kunt u doorgaan naar de eerste fase van de decoratie. Bepaal waar je de boom gaat plaatsen. Het is beter om hem niet midden in de kamer te zetten, aangezien dit nog steeds je werkplek is. Zet de boom ergens in de hoek, maar zo dat je hem kunt zien als je binnenkomt. Versier het met slingers en speelgoed.

Stap 3

Maak kleurrijke sneeuwvlokken. Je kunt ze in de winkel kopen, maar het is veel interessanter om ze zelf te knippen. Gebruik verschillende kleuren papier en folie. Hang sneeuwvlokken door het hele kantoor zodat ze niet in de weg zitten en lang kunnen blijven hangen. Het is het beste om het op kleine stukjes dubbelzijdig plakband te plakken, omdat het niet zichtbaar is en de sneeuwvlok er netjes uitziet.

Papieren sneeuwvlokken
Papieren sneeuwvlokken

Stap 4

Versier het raam met elektrische slingers. Het wordt heel mooi als je een woord, jaartal of een kerstboom uit een guirlande zet. Verwijder de draden voorzichtig zodat ze niet in de weg zitten en het uitzicht bederven.

Stap 5

Denk ook aan woninginrichting. In de winkel vindt u veel souvenirs met een kerstthema. Je kunt ze zelf maken of je kind vragen om een sneeuwpop voor je te maken van watten. Je kunt het op de plank zetten en het ambacht van je kind aan je collega's laten zien. U kunt briefpapierstandaards met nieuwjaarssymbolen kopen. Hang een poster aan de muur met het dier dat symbool staat voor dit jaar.

Aanbevolen: