Hoe Ongewoon Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Te Feliciteren?
Hoe Ongewoon Te Feliciteren?

Video: Hoe Ongewoon Te Feliciteren?

Video: Hoe Ongewoon Te Feliciteren?
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, April
Anonim

Je geliefde, werknemer of baas feliciteren met een verjaardag of een professionele date is niet per se saai en vertrouwd. Dit kan out of the box, want hiervoor zijn er heel veel interessante mogelijkheden.

Hoe ongewoon te feliciteren?
Hoe ongewoon te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Levering en presentatie van een boeket bloemen

In een gespecialiseerde salon voor de held van de gelegenheid wordt op bestelling een boeket van verschillende bloemen gemaakt. Op uw verzoek kunnen dit rozen, tulpen, chrysanten, lelies of andere bloemen zijn. Feestelijke verpakking en bezorging zijn vaak gratis.

Stap 2

Gefeliciteerd van de artiesten

Ongebruikelijk zullen artiesten je helpen om je geliefde op verschillende manieren te feliciteren, die hem ook een voorbereid geschenk zullen geven. Afhankelijk van het tijdstip waarop de felicitatie is gepland, van de acteur zelf die hem zal feliciteren, van het bureau dat de service levert, zullen de kosten van de service beginnen bij ongeveer 1000 roebel en beperkt zijn tot drie- of vierduizend.

Stap 3

Een gedicht schrijven

In het bureau kunnen ze, volgens uw bestelling en rekening houdend met al uw wensen, ook elk gedicht schrijven. Het kost je niet minder dan anderhalve duizend roebel.

Stap 4

Gefeliciteerd met vuurwerk

Is vuurwerk geen aangename verrassing?

Schrijf de naam van de jarige in de lucht en deze knippert van 30 seconden tot een minuut. Professionals helpen je ook bij het maken van een spectaculair vuurwerkpalet. Het schrijven van één brief kost van duizend roebel tot twee en een half.

Aanbevolen: