Hoe Ongewoon Om Een cadeau In Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een cadeau In Te Pakken
Hoe Ongewoon Om Een cadeau In Te Pakken

Video: Hoe Ongewoon Om Een cadeau In Te Pakken

Video: Hoe Ongewoon Om Een cadeau In Te Pakken
Video: Cadeau inpakken - het perfecte geschenk maken (instructies) 2024, April
Anonim

De vakantie is de verwachting van een wonder en natuurlijk geschenken. De vreugde van een verrassing kan meerdere keren toenemen als deze mooi en ongewoon is versierd. De originele verpakking zal de interesse van de held van de gelegenheid opwarmen tot het heden en hem esthetisch plezier bezorgen.

Hoe ongewoon om een cadeau in te pakken
Hoe ongewoon om een cadeau in te pakken

Het is nodig

  • - foto's;
  • - folie;
  • - een stuk stof;
  • - plakband;
  • - pompoen;
  • - knutselpapier;
  • - oude kranten.

instructies:

Stap 1

Print eventuele foto's uit van de persoon voor wie het geschenk is bedoeld. De geschenkdoos kan worden beplakt met afbeeldingen in plaats van inpakpapier, of u kunt grote, kleine, ronde, vierkante en rechthoekige foto's uitknippen en deze over de verpakking van de winkel plakken. Het zal heel elegant blijken. Dit idee is vooral goed voor nieuwjaarsgeschenken - uw dierbaren hoeven niet te raden voor wie deze of die doos is bedoeld.

Stap 2

Als u besluit een fles goede alcohol te schenken, kan deze ook op een ongebruikelijke manier worden versierd. Wikkel de fles in folie en teken er een broek en een jasje op. Je kunt een vlinderdas of stropdas om de smalle hals van de fles knopen en een hoed op de kurk maken.

Stap 3

Een stoffen tas kan een interessant en helder pakket zijn. Je kunt het in een winkel kopen of het zelf naaien - het kost niet veel tijd. Kies een interessante stof - polka dot, gestreept, bloemenprint, vouw het stuk dubbel en naai de zijkanten. De tas moet worden vastgebonden met een helder lint.

Stap 4

Neem de ronde pompoen. Snijd voorzichtig de bovenkant eraf en maak de binnenkant goed schoon. Speld de bovenkant van de pompoen op zijn plaats en bind de groente vast met een lint. Je zult geamuseerd worden door de verbaasde ogen van de jarige als hij ziet met welke cadeaus je naar hem toe bent gekomen.

Stap 5

Verpak het cadeau in kraftpapier (te vinden in boekwinkels, briefpapier of bloemenwinkels). In dit geval kan de bundel worden vastgebonden met gewoon touw, heldere linten, kantgarnituren, kaneelstokjes of stokjes eraan. U krijgt een eenvoudige maar zeer effectieve verpakking.

Stap 6

Je hebt vast wel oude kranten in huis die stof verzamelen op een plank in je kast. Gebruik ze om cadeauverpakkingen te maken. Wikkel de doos in met krant, print de tekst op een strook papier die eruitziet als een telegram met de naam van de ontvanger en geef het cadeau.

Aanbevolen: