Hoe Een Cadeau Met Je Eigen Handen In Te Pakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cadeau Met Je Eigen Handen In Te Pakken?
Hoe Een Cadeau Met Je Eigen Handen In Te Pakken?

Video: Hoe Een Cadeau Met Je Eigen Handen In Te Pakken?

Video: Hoe Een Cadeau Met Je Eigen Handen In Te Pakken?
Video: Cadeautje inpakken: in folie, met confetti 2024, April
Anonim

Elk geschenk kan worden verpakt in mooi papier of glanzende folie, versierd met een traditioneel lint en strik - deze ontwerpoptie is eenvoudig en gemakkelijk. Het is veel prettiger om een cadeau in een ongebruikelijke verpakking te presenteren, en nog beter om een cadeau met je eigen handen in te pakken - dit garandeert exclusiviteit en uniciteit.

Het is veel prettiger om een cadeau in een ongebruikelijke verpakking te presenteren
Het is veel prettiger om een cadeau in een ongebruikelijke verpakking te presenteren

Het is nodig

  • - karton
  • - lijmen
  • - plakband
  • - Whatman papier
  • - plakband
  • - gekleurd viltpapier of zachte doek

instructies:

Stap 1

Bouw je vakantieverpakking in de vorm van een kist of doos. Neem een kartonnen doos van het gewenste formaat als basis of snijd een rechthoekige of vierkante basis met uitsteeksels uit dik karton. Bevestig de hoeken met lijm of tape. Bedek de bovenkant met een mooie stof, voeg decoratieve details toe (applicatie, sluiting, zijhandgrepen, enz.).

Stap 2

Maak een grote snoepverpakking. Rol een vel Whatman-papier op tot een rol en zet de randen vast met een paperclip of plakband. Verf de rol met stripafbeeldingen, gedichten, gefeliciteerd, lijm de randen van het "snoep" met inpakpapier en bind ze vast met een lint.

Stap 3

Naai een zakje (softpack). Een zakje kan worden gemaakt voor geschenken met gebogen lijnen of onregelmatige vormen. Elke zachte doek of gekleurd viltpapier is geschikt als materiaal. Leg het cadeau dicht bij de rand van de stof, rol de stof op tot een rol en vouw deze dubbel. Bind de losse eindjes vast met een lint.

Stap 4

Versier een standaard verzenddoos met ongebruikelijke details. Elk geschenk wordt verlevendigd door een exclusief detail ontworpen voor de held van de gelegenheid. De bovenklep van de doos kan worden versierd met een komisch gedicht, borduurwerk, foto, interessant ornament of koorden die op een speciale manier zijn vastgebonden. Papieren bloemen en strikken zien er gepast en traditioneel uit - ingewikkeld gevouwen details zullen de eenvoudigste eenkleurige verpakking versieren.

Stap 5

Verpak het geschenk volgens de interesses van de held van de gelegenheid. Als iemand een favoriete hobby of verslaving heeft, waarom dan niet profiteren van deze kennis? Naaisters en naaisters kunnen een cadeauzakje krijgen, versierd met kleine bolletjes met breinaalden. Je kunt je vader of broer een cadeau "in een overhemd" geven - bouw een papieren overhemd met knopen, een stropdas en een kraag. Het cadeau voor een automobilist wordt versierd met thema-ambachten - een compositie van wielen en een stuur, een kleine hoorn, enz. Het is niet moeilijk om een cadeau met je eigen handen in te pakken - je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

Aanbevolen: