Hoe Mooi Is Het Om Een cadeau In Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe Mooi Is Het Om Een cadeau In Te Pakken
Hoe Mooi Is Het Om Een cadeau In Te Pakken

Video: Hoe Mooi Is Het Om Een cadeau In Te Pakken

Video: Hoe Mooi Is Het Om Een cadeau In Te Pakken
Video: How to: pakje met insteekvakje 2024, April
Anonim

Cadeaus krijgen is altijd leuk, en als ze ook nog eens mooi verpakt zijn, zal een mens veel blijer zijn. Je kunt zelfstandig een passend ontwerp bedenken met behulp van verschillende materialen die voorhanden zijn.

Hoe mooi is het om een cadeau in te pakken
Hoe mooi is het om een cadeau in te pakken

Noodzakelijk

  • - foto's;
  • - knutselpapier;
  • - pompoen;
  • - lintje;
  • - een stuk stof;
  • - oude kranten;
  • - folie.

instructies:

Stap 1

Print op een hoogwaardige printer foto's van jou en de persoon aan wie je een cadeau wilt geven. Bedek de geschenkdoos met deze foto's in plaats van gewoon bruin papier. U kunt uw foto's ook vormgeven, bijvoorbeeld rond, vierkant of rechthoekig maken en ze vervolgens over de verpakkingsfolie lijmen. Een geschenk dat op deze manier is verpakt, zal uw geliefde of gewoon een geliefde enorm verrassen en zal goed passen bij elke vakantie.

Stap 2

Als uw geschenk een fles goede alcohol is, kan deze ook op een ongebruikelijke manier worden versierd. Wikkel het in folie door er een jas en broek op te tekenen. Bind een stropdas of vlinderdas om een smalle hals en maak een hoed voor een kurk. Zo creëer je een interessant en opvallend cadeau voor je medewerkers of bazen.

Stap 3

Een stoffen tas kan worden gebruikt als een heldere en interessante verpakking. Koop het in een winkel of naai het zelf - het is gemakkelijk en kost niet veel tijd. Gebruik een interessante stof, zoals gestreept, stippen of bloemenprint, en vouw het stuk dubbel en naai de zijkanten. Bind het zakje met een helder lint. Het geschenk dat op deze manier is verpakt, zal kinderen en ouderen echt bevallen.

Stap 4

Neem een pompoen, snij de bovenkant eraf en pel voorzichtig de binnenkant naar buiten. Plaats je cadeau erin. Maak de bovenkant van de pompoen weer vast door het lint om de groente te binden. Je krijgt een grappig komisch cadeau dat de begiftigde zal verrassen en opvrolijken.

Stap 5

Gebruik kraftpapier om het cadeau in te pakken, dat wordt verkocht in briefpapier, boekhandels of bloemenwinkels. Gewoon touw, heldere linten of kantgarnituren zijn geschikt voor het aankleden. Je kunt bovendien kaneelstokjes of boomtakjes lijmen. Dit zorgt voor een eenvoudige maar zeer effectieve verpakking.

Stap 6

Gebruik oude kranten die je waarschijnlijk in huis hebt om je cadeauverpakking te maken. Wikkel de doos in met krant, print de tekst op een strook papier zodat het op een telegram lijkt en geef het cadeau aan de ontvanger.

Stap 7

Als je niet genoeg tijd of fantasie hebt om een cadeau met je eigen handen in te pakken, neem dan contact op met de verpakkingsafdeling van een willekeurig winkelcentrum. Hier krijgt u de keuze uit verschillende materialen en bijzondere geschenkverpakkingen. U kunt ook met de ambachtsman afspreken om uw eigen verpakkingsmateriaal mee te nemen voor de expert om u te helpen bij het maken van het originele ontwerp.

Aanbevolen: