Hoe Een Cadeau Voor Een Man In Te Pakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cadeau Voor Een Man In Te Pakken?
Hoe Een Cadeau Voor Een Man In Te Pakken?

Video: Hoe Een Cadeau Voor Een Man In Te Pakken?

Video: Hoe Een Cadeau Voor Een Man In Te Pakken?
Video: How to: pakje met insteekvakje 2024, April
Anonim

Er zijn veel feestdagen in het jaar waarop je mannen cadeaus moet geven. Het is beter om dergelijke geschenken op een speciale manier met uw eigen handen in te pakken. Je hebt geen romantische strikken, verschillende bloemen en kralen nodig. Verpakkingen voor een cadeau voor een man moeten strikt en stijlvol zijn.

Hoe een cadeau voor een man in te pakken?
Hoe een cadeau voor een man in te pakken?

Het is nodig

  • inpakpapier,
  • linten,
  • lijm

instructies:

Stap 1

De kleuren van de materialen die je gebruikt spelen een grote rol. Ze moeten vrij ingetogen zijn, maar tegelijkertijd sappig en diep. Neem daarom inpakpapier in effen kleur of met een eenvoudig patroon. Het formaat van het papier moet minstens twee keer zo groot zijn als het geschenk zelf. Het papier moet lang zijn.

Stap 2

Leg het inpakpapier voor je neer. Vouw de toeslag op de korte kant (in de toekomst zal deze gelijk zijn aan de maat van de mouwen van je pakket).

Stap 3

Maak vervolgens twee vouwen langs de lange zijde van het papier.

Stap 4

Buig de hoeken aan de kant waar je de toeslag hebt gemaakt. Het zullen mouwen zijn.

Stap 5

Draai de plano om, en zo zijn de mouwen al zichtbaar.

Stap 6

Vouw aan de andere kant de naadtoeslag twee keer naar boven naar het midden van je inpakpapier.

Stap 7

Draai het papier weer om en vouw de hoeken om. Zo krijgt u de toekomstige halsband.

Stap 8

Vouw het pakket dubbel, terwijl u de zijkant met de mouwen in de hoeken van de kraag haakt.

Stap 9

Bovenop de kraag kun je een originele, strikte strik maken, met zijn hulp zullen delen van het pakket veel sterker blijven.

Stap 10

Je kunt ook geen simpele strik strikken, maar bijvoorbeeld een stropdas of vlinderdas maken van linten.

Stap 11

Beter nog, met de gaten kun je de verpakkingsdeeltjes vastmaken, die je met een perforator door alle lagen van het inpakpapier bij de rand, aan de kraag, kunt maken en een lint kunt binden, terwijl je alle lagen van de pakket.

Stap 12

Het resultaat is een cadeauverpakking in de vorm van een opgevouwen herenoverhemd. Je kunt hem op verschillende manieren versieren. Het belangrijkste is om verbeeldingskracht te tonen. Je kunt de strepen bijvoorbeeld op de mouwen lijmen. Als alternatief kunt u een sluiting maken met gespen. Knip de plank uit het hoofdkleurpapier en de knopen uit zilverpapier (op de achterkant van de verpakking). Om de knopen er echt uit te laten zien, tekent u er gaten in met een eenvoudig potlood, en de draden waarmee de knopen aan uw overhemd lijken te zijn genaaid, kunnen worden getekend met een eenvoudige zwarte pen.

Stap 13

De finishing touch kan een zak zijn van hetzelfde inpakpapier. Lijm er een stevige rand op. Een zak kan worden versierd met dezelfde knoop als op de riem met sluitingen. In deze zak kun je een ansichtkaart doen.

Aanbevolen: