Hoe Ongewoon Om Een cadeau Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een cadeau Te Geven
Hoe Ongewoon Om Een cadeau Te Geven

Video: Hoe Ongewoon Om Een cadeau Te Geven

Video: Hoe Ongewoon Om Een cadeau Te Geven
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Hoe ongewoon een geschenk ook is, de manier waarop het wordt gepresenteerd, kan alle indrukken ervan verpesten of jarenlang worden herinnerd. In plaats van klassieke gedichten en wensen, kun je de presentatie van de presentatie begeleiden met een echte show.

Hoe ongewoon om een cadeau te geven
Hoe ongewoon om een cadeau te geven

instructies:

Stap 1

Maak gebruik van een koeriersdienst als u een geschenk op kantoor moet bezorgen. Het voordeel van deze bezorgmethode is dat de ontvanger erg verrast zal zijn. Het nadeel zijn de extra kosten die gepaard gaan met het betalen voor koeriersdiensten. Je kunt dus zelf omkleden, bijvoorbeeld als pizzaventer, en naar kantoor komen.

Stap 2

Regel een test voor de held van de gelegenheid. U kunt verschillende punten op de kaart markeren waar hij noodzakelijkerwijs bepaalde taken moet bezoeken en voltooien, bijvoorbeeld het vinden van een sleutel van een koffer of een diagram van de locatie van het volgende object. Het resultaat van zo'n zoektocht is de overhandiging van een geschenk. Een andere optie voor felicitaties kan een kinderspel "12 noten" zijn.

Stap 3

Plan je trekking. Je kunt veranderen in een oma die gaat wandelen met een hond, een politieagent of een dokter. Het is belangrijk dat de persoon die wordt gespeeld niet volledig beseft dat dit allemaal speciaal voor hem wordt georganiseerd. En natuurlijk moet je weten wanneer je moet stoppen om de held van de gelegenheid niet in een ongemakkelijke positie te brengen.

Stap 4

Koop veel heliumballonnen. Bind een klein cadeautje aan de uiteinden van de linten, bevestig een lange draad of draad en laat de hele structuur omhoog vliegen naar de hoogte van de ramen van de held van de gelegenheid. Als de hoogbegaafde geen interesse toont in een ongeïdentificeerd object op straat, bel hem dan en vraag hem uit het raam te kijken. Zorg dat deze eerst in huis is.

Stap 5

Maak grapjes over de held van de gelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld aankondigen dat je een dienst voor hem hebt gekocht en bij overhandiging mooi uitstrekken met een doos op de grond zodat het gerinkel van fragmenten voor iedereen in de buurt te horen is. Je krijgt de gelegenheid om eerst de teleurstelling van de hoogbegaafden te observeren, omdat de gerechten als cadeau niet de beste optie zijn, bijvoorbeeld voor een fervent duiker, en dan uit angst dat je valt en alles crasht. Maar daarna kun je hem gerust iets anders geven. De noodlottige doos mag natuurlijk alleen gebroken glas bevatten.

Aanbevolen: