Hoe Maak Je Een Ongewoon Cadeau?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ongewoon Cadeau?
Hoe Maak Je Een Ongewoon Cadeau?

Video: Hoe Maak Je Een Ongewoon Cadeau?

Video: Hoe Maak Je Een Ongewoon Cadeau?
Video: Оригами КОРОБОЧКА МОЛОКА из бумаги | DIY Милые зверята | Origami paper milk box 2024, Maart
Anonim

Een cadeau voor een verjaardag of andere feestdag moet zowel onverwacht zijn voor de geadresseerde als tegelijkertijd wenselijk voor hem. Het is goed mogelijk om deze schijnbaar tegenstrijdige eigenschappen erin te combineren als je je aan een aantal regels houdt.

Hoe maak je een ongewoon cadeau?
Hoe maak je een ongewoon cadeau?

instructies:

Stap 1

Maak er een regel van om de held van de gelegenheid nooit te vragen wat hij precies cadeau zou willen krijgen, en vertel hem ook van tevoren wat je hem wilt geven. Een uitzondering is het geval wanneer de geadresseerde zelf zijn voorkeuren kenbaar maakt. Maar zelfs in dit geval zou hij, naast het geschenk dat hij van tevoren had besteld, een ander, ongewoon geschenk moeten krijgen.

Stap 2

Vermijd het doneren van geld en kleding, vooral de tweede. Ook als de geadresseerde een vrouw is. Zelfs als de kleding ongebruikelijk is. Uitzondering is de zogenaamde functionele kleding, die tegelijkertijd aan gadgets kan worden toegeschreven: een jasje met een speler, een T-shirt met een wifi-detector of lichtanimatie die een oud computerspel nabootst.

Stap 3

Een elektronische sigaret kan een goed cadeau zijn voor een roker. Maar in dit geval is het wel nodig van tevoren (zes maanden van tevoren, zodat hij niet raadt waarom hem hierover wordt gevraagd) om te vragen of hij daarop gaat overstappen, zeker als het om een bejaarde gaat. Geef deze gadget ook niet aan iemand die hem al heeft. Probeer in het algemeen geschenken te vermijden die de ontvanger zouden kunnen beledigen. Een schaakbril bijvoorbeeld (ook een ongewoon geschenk!) zal alleen een overtuigd geheelonthouder beledigen.

Stap 4

Het is goed voor een actieve gebruiker van een elektronische sigaret om er een set accessoires voor te presenteren. Als hij weet hoe hij ze zelf moet bijtanken, is een set verbruiksartikelen voldoende. Dit alles moet compatibel zijn met precies het apparaat dat hij gebruikt.

Stap 5

Je vriend wil geen afstand doen van zijn oude mobiele telefoon, maar klaagt dat hij alle functies heeft die hij nodig heeft, maar een navigatie-ontvanger mist? Als zijn telefoon Bluetooth heeft, geef hem dan een externe ontvanger die in het jargon een puck of muis wordt genoemd. Als zijn telefoon deze interface niet heeft, geef hem dan een volledig op zichzelf staand miniatuurnavigatieapparaat - de zogenaamde terugkeer.

Stap 6

Een uitstekend cadeau voor elke persoon, ongeacht zijn hobby's en beroep, is een gyroscopische trainer voor de hand. Het kan van elk model zijn. Deze simulator is bijna de enige die niet lang kan irriteren, bovendien verlicht het handvermoeidheid na langdurig gebruik van het toetsenbord. Iedereen die er al een heeft, kan een set vervangende ringen krijgen die passen bij het model dat hij heeft.

Stap 7

Het is het beste om een kind geen gameconsole te geven, zoals tegenwoordig vaak wordt gedaan (vooral omdat dit geschenk verre van ongebruikelijk is), maar een constructeur (afhankelijk van leeftijd, gewoon, elektrisch, elektronisch of robotachtig) of een set voor experimenten. Als hij aandringt op een gameconsole, zal hij die precies moeten geven - maar nogmaals, ongebruikelijk. Er zijn speciale consoles, games die volledig vrij zijn van elementen van geweld, en de manipulatoren zijn zo ontworpen dat het kind tijdens spelactiviteiten bijvoorbeeld met dezelfde intensiteit met het racket moet slingeren als bij echt tafeltennis.

Stap 8

Als je een klein budget hebt, maak dan een ongewoon geschenk met je eigen handen. Dit kan bijvoorbeeld een mooie, driedimensionale lay-out met achtergrondverlichting zijn.

Stap 9

En het laatste. Onthoud dat de slechtste plaatsen om mooie cadeaus te kopen, vreemd genoeg, speciaalzaken voor mooie cadeaus zijn. Hun assortiment bestaat in de regel uit de helft van gewone snuisterijen en de andere helft uit dingen die elders voor bijna de helft van de prijs te koop zijn.

Aanbevolen: