Hoe Organiseer Je Een Afstudeerfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Afstudeerfeest?
Hoe Organiseer Je Een Afstudeerfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Afstudeerfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Afstudeerfeest?
Video: Hoe organiseer je een event? Gebruik het stappenplan van MBO Amersfoort! 2024, April
Anonim

Als je een idee hebt om alle afgestudeerden van je school of klas te verzamelen, het verleden te herinneren en te communiceren, bedenk dan van tevoren hoe het interessanter zal zijn om dit evenement te houden. Het is natuurlijk belangrijk om op deze dag opnieuw in de sfeer van het schoolleven te duiken, leraren te ontmoeten en hen te bedanken voor de opvoeding en opleiding die je in staat hebben gesteld om succesvol te worden.

Hoe organiseer je een afstudeerfeest?
Hoe organiseer je een afstudeerfeest?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je van tevoren begint met het plannen van je alumnibijeenkomst, aangezien velen in de nabije toekomst belangrijke dingen te doen hebben en sommigen van buiten de stad tijd nodig hebben om op het ontmoetingspunt aan te komen.

Stap 2

Bepaal hoe je alle afgestudeerden zo snel mogelijk op de hoogte brengt van het geplande evenement. Selecteer een groep activisten die hiervoor verantwoordelijk zijn. U kunt een aantal van hen bellen met uw oude adresboek, of u kunt de hulp inroepen van verschillende sites. Het kan de moeite waard zijn om de school om hulp te vragen. Nu heeft bijna elke onderwijsinstelling een eigen website, die ook de moeite waard is. Stuur ten slotte uitnodigingen naar de adressen die u en uw school hebben.

Stap 3

Bespreek de ontmoetingsplaats. Wil je je weer eens onderdompelen in de sfeer van het dagelijkse schoolleven, neem dan contact op met de schooldirectie. En als je van plan bent om ergens anders te verzamelen, dan moet je van tevoren een kamer huren voor een bepaald aantal personen.

Stap 4

Als je je het leven van een kampschool wilt herinneren, zorg dan van tevoren voor de plaats waar het kamp wordt opgezet, voor tenten en manieren om mensen naar dit ontmoetingspunt te vervoeren. Je kunt liedjes spelen met een gitaar rond het vuur en grappige en ongewone verhalen uit het schoolleven onthouden.

Stap 5

Als je besluit een bijeenkomst op school te organiseren, nodig dan je docenten uit. Ze zullen natuurlijk blij zijn je te zien, leren over je leven, successen, herinneren hoe dwaas je ooit was. Je kunt samen naar schoolfoto's kijken en elkaar vragen stellen over het toekomstige (na het afstuderen) levenspad.

Stap 6

Bereid een video of presentatie voor met video's of schoolfoto's. Je kunt je videoboodschap ook vooraf opnemen met oprechte dank aan je docenten. Bereid van tevoren verschillende van dergelijke schijven voor.

Stap 7

Zeg op deze dag warme en vriendelijke woorden tegen elkaar, wat je als kind niet zou durven zeggen. De oprechte en gezellige sfeer zal deze alumniavond onvergetelijk maken.

Aanbevolen: