Zelf Een Nieuwjaarscadeau Regelen

Inhoudsopgave:

Zelf Een Nieuwjaarscadeau Regelen
Zelf Een Nieuwjaarscadeau Regelen

Video: Zelf Een Nieuwjaarscadeau Regelen

Video: Zelf Een Nieuwjaarscadeau Regelen
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, April
Anonim

Het inpakken van een nieuwjaarscadeau is niet minder verantwoord dan het kiezen ervan. En als u geen gebruik wilt maken van standaard inpakpapier, kunt u met uw eigen handen een uniek ontwerp maken.

Zelf een nieuwjaarscadeau regelen
Zelf een nieuwjaarscadeau regelen

instructies:

Stap 1

Naai een cadeauzakje. Gebruik hiervoor elke stof met een geschikt patroon, knip een rechthoek uit, naai de zijkanten op een naaimachine. Draai het uit. Maak op dezelfde manier de voering van de tas. Naai het binnenste deel aan het buitenste deel zodat alle naden tussen de lagen stof blijven. Bevestig een lint aan de zijnaad, die u zult gebruiken om het eindproduct te binden. Versier de tas met kralen geborduurd met nieuwjaarsmotieven en afbeeldingen van kerstbomen.

Stap 2

Maak een kerstlaars of sok. Naai het uit twee platte stukken gesneden uit dikke stof. Werk de randen af met een biaisband. Of brei een sok met een grof breisel. Versier de revers van de laars met nepbont, versier de bootleg met pailletten, pailletten, kralen.

Stap 3

Versier de ingepakte geschenken met genaaide sneeuwmannen. Knip hiervoor twee cirkels uit voor het lichaam en voor het hoofd uit een witte opvulling van polyester of tussenvulling. Vouw de stukken op de juiste maat en naai rond de rand met een knoopsgatsteek met heldere, dikke draad. Plaats het hoofd op het lichaam, naai voorzichtig. Maak ogen met zwarte steken, borduur wortelen met een "Rococo" knoop. Bind een lichte sjaal om je nek en zet een muts op je hoofd (je kunt hem naaien of breien). Bevestig de sneeuwpop aan het lint rond het cadeau.

Stap 4

Maak je eigen inpakpapier. Gebruik hiervoor een stencil om verf op het oppervlak van het vel aan te brengen. Als motief kunt u alle symbolen van het nieuwe jaar gebruiken - bellen, ballen, de kerstman. Knip de kerstbomen uit karton, buig ze langs de symmetrielijn, lijm de vouw voorzichtig op het papier - zodat de kerstbomen volumineus blijken te zijn.

Stap 5

Wikkel je cadeau in zwaar, donker papier. Knip opengewerkte sneeuwvlokken uit dunne witte servetten en plak ze voorzichtig op het oppervlak van het geschenk met PVA-lijm. Lijm in een dunne laag met een kwast aanbrengen. Sneeuwvlokken zullen zeer effectief opvallen tegen een heldere achtergrond.

Aanbevolen: