Hoe Kies Je Een Nieuwjaarscadeau Voor Een Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Nieuwjaarscadeau Voor Een Kind?
Hoe Kies Je Een Nieuwjaarscadeau Voor Een Kind?

Video: Hoe Kies Je Een Nieuwjaarscadeau Voor Een Kind?

Video: Hoe Kies Je Een Nieuwjaarscadeau Voor Een Kind?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een heldere en gedenkwaardige vakantie voor elk kind. De meeste kinderen kijken uit naar de ochtend van de eerste dag, want onder de boom wacht hen een welkomstgeschenk. Wat geef je je baby als hij zelf nog niet heeft besloten of nog niet weet hoe het moet? Een korte excursie in de wereld van geschenken helpt u bij het maken van uw keuze.

Hoe kies je een nieuwjaarscadeau voor een kind?
Hoe kies je een nieuwjaarscadeau voor een kind?

instructies:

Stap 1

Peuters onder de 2 jaar weten vaak nog niet wie de kerstman is. En zelfs nadat ze elkaar hebben ontmoet, begrijpen ze niet wat een nieuwjaarswonder is en waarom er zo op wachten. Het kan ze gewoon niet schelen welk geschenk er onder de boom verschijnt en of het überhaupt een "wonder" zal zijn. Daarom is deze leeftijdscategorie het beste bij het kiezen van geschenken. De hele speelgoedwinkel staat tot uw beschikking. Het belangrijkste is dat het speelgoed geschikt is voor de leeftijd. Kies speelgoed voor kinderen met felle kleuren, grote details, matig geluid en comfortabele knoppen. Droog de soundtrack altijd: kies interessante rijmpjes of grappige liedjes met begrijpelijke zinnen in begrijpelijke taal. Jonge kinderen zullen geïnteresseerd zijn in muzikale of educatieve tapijten, boeken met de stemmen van dieren, muziekinstrumenten, dieren - "ontwikkeling" of speelgoed dat herhaalt wat het kind zei.

Stap 2

Op de leeftijd van 2-4 jaar kan het kind zich al bewust zijn van zijn verlangens. Misschien laat hij in een tijdschrift, boek, tv of in een winkel zien wat hij wil. Als het kind onmiddellijk speelgoed nodig heeft en het nieuwe jaar staat voor de deur, bied dan aan om een brief aan de kerstman te schrijven met een foto van het speelgoed, vertel ons over het wonder van het nieuwe jaar. En hoeveel vreugde zal het zijn als het kind zijn favoriete speeltje onder de nieuwjaarsboom ziet! Dit is de enige manier om in wonderen te geloven … Als uw kind niet weet wat hij wil, kies dan een stuk speelgoed volgens de voorkeuren van het kind. Natuurlijk heeft je kind een favoriete tekenfilm, waar hij niet alleen naar kijkt, maar ook afleveringen speelt met zijn speelgoed. Dit is een geweldige kans om uw kind een set van zijn favoriete personages, auto's of poppen te presenteren.

Stap 3

Kinderen van 4 tot 6 jaar willen teveel cadeaus. Voor het nieuwe jaar kunnen ze je een indrukwekkende lijst met gewenste geschenken voorlezen. Dit komt door de grote hoeveelheid informatie in de vorm van boeken, cartoons, advertenties, etc. Daarom is het in dit stadium belangrijk om de baby uit te leggen dat de kerstman niet almachtig is en dat hij de vrijheden niet zal beheersen in de vorm van een enorme lijst met verlangens. Er zijn inderdaad veel kinderen in de wereld die ook op cadeautjes wachten. Leid het kind zorgvuldig om een of meer geschenken te kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Op deze leeftijd zijn geschenken zoals sets van verschillende constructeurs, sets voor rollenspellen in verschillende beroepen, Barbie-poppen voor meisjes geschikt voor een kind. Verwerp ook niet de optie van educatieve spellen - verschillende kindercomputers met een set om het alfabet of wiskunde te leren.

Stap 4

Op de leeftijd van 6-7 jaar bereiden ze zich voor op school. Kinderen van deze leeftijd imiteren volwassenen enorm, want ze zullen binnenkort in deze wereld moeten stappen. Deze leeftijd is geweldig omdat kinderen precies weten wat ze voor de vakantie willen krijgen en er al sinds de herfst over praten. Bied hem complexe bouwsets met kleine details, chemische of geologische kits, zeldzame kinderboeken, puzzels of auto's met afstandsbediening aan.

Stap 5

Het begin van het schoolleven en vóór de leeftijd van 12 is de periode waarin het kind begint te twijfelen aan het bestaan van de kerstman. Hij lijkt je te geloven, maar klasgenoten en vrienden verzekeren hem anders. Bedrieg uw kind niet, maar vernietig het geloof in wonderen niet. Vraag hem of hij zelf gelooft? Als hij aan het antwoord twijfelt, stel dan voor dit jaar het wonder opnieuw te "controleren" door een brief aan grootvader te schrijven. Vaak vragen kinderen op deze leeftijd om een duur geschenk dat aanwezig is in het leven van volwassenen. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet. Het hangt al van u af hoe "volwassen" geschenk u zich aan het kind kunt veroorloven. Daarnaast kan een kind een computerspel-cd of een x-box-spel worden aangeboden.

Stap 6

12-16 jaar is een moeilijke tienerleeftijd. Vaak gaat deze leeftijd gepaard met enige vijandschap tussen familieleden, maar op de een of andere manier is het kind een kind en moet het tevreden zijn. Natuurlijk weet de tiener al zeker dat de kerstman, die cadeaus brengt, niet bestaat en dat alle cadeaus door de ouders worden gekocht. Maar er is ook een pluspunt: het kind begrijpt de prijs van geschenken en kan kiezen wat de ouders zich kunnen veroorloven.

Aanbevolen: