Hoe Kies Je Een Trouwmaand?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwmaand?
Hoe Kies Je Een Trouwmaand?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwmaand?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwmaand?
Video: Hoe trouw je in Animal Crossing? 2024, April
Anonim

Voorbereiding voor de bruiloft begint met de keuze van de datum van de bruiloft. Sommige stellen worden geleid door volksborden. Anderen streven ernaar om familietradities te behouden en een feest te organiseren op gedenkwaardige data, bijvoorbeeld de trouwdag van hun ouders. Praktische mensen kiezen het seizoen van de verkoop van trouwjurken, romantische - de tijd van de eerste lentebloemen. De wijste jonggehuwden overwegen de voor- en nadelen van elk seizoen voordat ze een keuze maken.

Hoe kies je een trouwmaand?
Hoe kies je een trouwmaand?

instructies:

Stap 1

December Januari Februari. Een voordelige maar mooie bruiloft. Er zijn maar weinig mensen die willen trouwen. In het kadaster kunt u het beste tijdstip kiezen. Huwelijksreissalons bieden aanzienlijke kortingen in de winter. Voor een zacht prijsje kost een bruidstaart en organisatie van het feest je. Het is niet mogelijk om alleen op het bruidsboeket te besparen, bloemen zijn erg duur in de winter. Bij het versieren van een winterhuwelijk kunt u doorgaan met het nieuwjaarsthema. Zorg ervoor dat de zaal ruim en comfortabel is, want het grootste deel van het feest zal binnen plaatsvinden. Om niet te bevriezen, verkort u de tijd van de wandeling en de fotosessie. De "winter" bruid heeft de mogelijkheid om te experimenteren met de kleur van de jurk. Rode, blauwe, paarse tinten zien er interessant uit op een besneeuwde achtergrond. Een musthave voor de bruidsjurk van een meisje moet een bontjas of bontcape zijn. Houd er rekening mee dat de wintermaanden het grootste aantal vakanties zijn. Bovendien kunt u van half december tot half januari niet trouwen, omdat Dit is de tijd van strikt kerstvasten. Volgens populaire overtuigingen worden gezinnen die in december en februari zijn opgericht, als sterk en vriendelijk beschouwd. Het januarihuwelijk is niet erg succesvol en kan eindigen op weduwschap.

Stap 2

Maart april mei. De bruiloft in maart zal worden gehouden volgens de wetten van de winter. U kunt ook geld besparen, maar u zult dezelfde problemen ervaren met bloemen, wandelen en bovenkleding. Lang vasten begint meestal in maart. Volksvoortekenen voorspellen de maart-bruid een leven ver van huis. De bruiloft, die in het late voorjaar wordt gespeeld, zal een onvergetelijke gebeurtenis worden. De wandeling en fotosessie vinden plaats tegen de achtergrond van jong groen. Uw gasten kunnen een deel van de avond buiten doorbrengen. U zult geen moeite hebben met het kiezen van een bruidsboeket. Jurken uit de nieuwe collectie verschijnen in de bruidssalons. Voor de mogelijkheid om te voldoen aan modetrends, zullen "lente" -bruiden echter veel meer betalen. De organisatie van de viering dient u vooraf zelf te regelen. Door het grote aantal ingediende aanvragen is het moeilijk om het tijdstip bij de burgerlijke stand te kiezen. U moet een banket minstens een paar maanden van tevoren bestellen, want lenteregen over de pasgetrouwden wordt als een goed voorteken beschouwd. Maar het gezegde dat de bruiloft in mei de echtgenoten zal veroordelen om hun hele leven te zwoegen, is niet de moeite waard om te geloven.

Stap 3

Juni juli augustus. De zomer biedt ruimte voor fantasieën over de plaats en vorm van de ceremonie. In warme en zonnige seizoenen is het gemakkelijk om een themahuwelijk te regelen - zee, bos, lucht, enz. Zomerse bruiloftsbanketten worden vaak buiten georganiseerd. Veel bloemen en fruit zullen het feest eleganter en goedkoper maken. De huwelijksreis kan vrij zuinig worden besteed zonder het land te verlaten. Bruiden kiezen voor open, korte jurken en originele boeketten. Bruidegoms geven de voorkeur aan lichtgekleurde tweedelig pakken in de zomer. Er zijn genoeg trouwdagen in de zomer, met uitzondering van een paar korte vastendagen. In de volksmond wordt aangenomen dat het leven van een "zomerpaar" zoet of zoetzuur zal zijn, maar nooit bitter, maar een zomerhuwelijk is een kostbaar genoegen. Door het grote aantal aanvragers groeit de wachtrij bij de burgerlijke stand aanzienlijk. Fotografen, visagisten, kappers en organisatoren van feesten verhogen de prijzen voor hun diensten aanzienlijk.

Stap 4

September oktober november. Een herfsthuwelijk wordt beschouwd als de meest gastvrije en gastvrije. Alle familieleden en vrienden van de pasgetrouwden zijn terug van vakantie en zullen met plezier naar het feest komen. Overvloed aan het banket is gegarandeerd, want groenten en fruit zijn goedkoop en gevarieerd. In september en oktober zijn er genoeg zonnige en warme dagen voor een mooie fotoshoot en een lange wandeling. De bruid kan een gesloten jurk kiezen in een warme kleur: goud, melkachtig, roze. Een ongewoon en praktisch accessoire is een paraplu gemaakt van dichte opengewerkte stof, die het kapsel van het meisje tegen de regen zal beschermen. Er zijn weinig berichten in de herfst en volksvoortekenen beloven "herfst" pasgetrouwden een rustig en rijk leven. In november worden de prijzen voor huwelijksgoederen en -diensten aanzienlijk verlaagd. Regenachtig weer en onopvallende landschappen maken pasgetrouwden echter niet enthousiast. In de late herfst zijn bruiloften zeldzaam.

Aanbevolen: