Hoe Maak Je Een Bloemenkostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bloemenkostuum?
Hoe Maak Je Een Bloemenkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Bloemenkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Bloemenkostuum?
Video: TOP 10 DIY: Как обернуть букет цветов 2024, Mei
Anonim

Zelfs thuis kun je een bloemenkostuum maken zonder extra kosten en veel moeite. Het kostuum moet er kleurrijk, expressief en levendig uitzien. Om de taak te vereenvoudigen, kan deze worden ontleend aan reproducties van illustraties, tekeningen, schilderijen en cartoons.

Hoe maak je een bloemenkostuum?
Hoe maak je een bloemenkostuum?

Het is nodig

Een jurk of een zomerjurk van een enkele kleur, draden van de kleur die overeenkomt met de jurk, een rand, kleine papieren bloemen, 10 stukjes stof van felle kleuren van 35x15, lint, lijm, kartonnen bloemblaadjes

instructies:

Stap 1

Maak eerst bloemblaadjes voor je bloem. Knip bloemblaadjes uit de voorbereide snippers van 35x10 cm. Rijg vervolgens je heldere bloembladen met draden op het lint zodat de rand van elk bloemblad op het andere valt. Je krijgt een pluizige rok.

Stap 2

Aangezien de basis van je verkleedjurk een licht uitlopende effen jurk of een lichtgekleurde zomerjurk zal zijn, moet je de rok met een lint over de jurk vastmaken.

Stap 3

De volgende stap: je moet de rok stijf maken tot het gewenste resultaat, en vrij sterk. Je moet ook de bovenkant en mouwen van de jurk verfraaien, je lijmt kleine papieren bloemen zodat geen enkele plek op de jurk saai en leeg lijkt.

Stap 4

Vergeet niet je hoed te versieren. Neem een plastic haarring en maak de bloemblaadjes van de bloem naar keuze vast van karton. Zet ze overal in de ring vast.

Aanbevolen: