Hoe Bedenk Je Een Interessante Trouwwedstrijd

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Interessante Trouwwedstrijd
Hoe Bedenk Je Een Interessante Trouwwedstrijd

Video: Hoe Bedenk Je Een Interessante Trouwwedstrijd

Video: Hoe Bedenk Je Een Interessante Trouwwedstrijd
Video: HET VOORTEKEN 2024, April
Anonim

Verschillende wedstrijden en tests zijn een van de oudste huwelijkstradities die tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Bovendien werden deze tests vroeger in twee soorten verdeeld: serieuze, echte tests van de vaardigheden van een jonge bruid, haar spaarzaamheid en meesterschap; en komische bruiloftswedstrijden.

Hoe bedenk je een interessante trouwwedstrijd
Hoe bedenk je een interessante trouwwedstrijd

instructies:

Stap 1

Houd bij het bedenken van een wedstrijd voor een bruiloft in de eerste plaats rekening met het belangrijkste contingent gasten, evenals hun leeftijd, interesses, sociale status, enz. Een studentenhuwelijk is tenslotte één ding, en een bruiloft van volwassenen en volwassen mensen is iets heel anders.

Stap 2

Onthoud ook dat de bruiloftswedstrijd zoveel mogelijk gasten moet omvatten die de bruiloft bijwonen. Om het feest positief en succesvol te laten verlopen, kiest u bruiloftswedstrijden zodat het niet alleen interessant en leuk is voor de directe deelnemers, maar ook voor andere gasten.

Stap 3

Vergeet niet dat huwelijkswedstrijden een speciale sfeer moeten creëren. Het is niet elke dag dat volwassenen de kans krijgen om voor de gek te houden en plezier te hebben. Wedstrijden moeten alle gasten introduceren en verenigen, en een lange tijd vreugdevolle en levendige indrukken van de vakantie achterlaten.

Stap 4

Houd er rekening mee dat huwelijkswedstrijden niet beperkt moeten blijven tot alleen maar in zakken springen, wasknijpers uitdoen met je ogen dicht en lucifers van mond tot mond doorgeven. Zoals de praktijk laat zien, zijn ongebruikelijke en niet saaie bruiloftswedstrijden veel leuker en levendiger.

Stap 5

Organiseer huwelijkswedstrijden die de bereidheid van de pasgetrouwden voor het gezinsleven testen als een leuk spel. Laat het pasgetrouwde meisje dezelfde vaardigheden demonstreren (koken, naaien, breien, zorgen voor kinderen en echtgenoot, enz.), maar niet onder de onvriendelijke, kieskeurige blik van haar schoonmoeder, maar onder het vrolijke en bemoedigende gelach van vrienden, bemoedigende uitroepen van familieleden. De jonge echtgenoot liet hem op zijn beurt zijn vermogen tonen om mannelijke huishoudelijke taken uit te voeren (iets maken of repareren, een open haard aansteken, hout hakken, enz.).

Stap 6

Samenvattend de huwelijkscompetities, vestig de aandacht van de gasten op het feit dat de eenheid en het begrip in het nieuwe jonge gezin de overwinning hebben behaald, evenals het respect voor de instelling van het gezin in het algemeen en de ouders in het bijzonder. Het is mooi als er meteen een kleine symbolische prijs wordt klaargemaakt, bijvoorbeeld een fles champagne, die jongeren op hun eerste huwelijksverjaardag kunnen openen.

Aanbevolen: