Wat Is De Beste Tijd Voor Een Bruiloft

Wat Is De Beste Tijd Voor Een Bruiloft
Wat Is De Beste Tijd Voor Een Bruiloft

Video: Wat Is De Beste Tijd Voor Een Bruiloft

Video: Wat Is De Beste Tijd Voor Een Bruiloft
Video: WAT KOST EEN BRUILOFT? | DE HUISMUTS | WEDDING SPECIAL 2024, April
Anonim

De meeste stellen die van plan zijn te trouwen, denken niet lang na bij het kiezen van een trouwdatum - het is zomer of vroege herfst. Maar op andere momenten van het jaar spelen ze een bruiloft, elke periode heeft zijn positieve en negatieve kanten.

Wat is de beste tijd voor een bruiloft
Wat is de beste tijd voor een bruiloft

De zomer is natuurlijk de meest gunstige tijd voor bruiloften. De bruid kan elk jurkmodel betalen en het zal voor de gasten ook gemakkelijker zijn om outfits te kiezen. Deze periode zal het budget voor groenten en fruit besparen, aangezien de prijzen ervoor dalen.

Bloemen zullen u ook verrassen met hun waarde. In de zomer wordt het een prachtige wandeling, vastgelegd in levendige foto's. Maar met een fotograaf en een videograaf, evenals een toastmaster, kunnen er problemen ontstaan - er zijn veel mensen die willen trouwen, dus wachtrijen staan in de rij voor goede specialisten, de prijzen stijgen. Hetzelfde probleem met de burgerlijke stand en het café, je moet van tevoren een afspraak maken om de gewenste datum te krijgen.

Als je in de vroege herfst, in september, trouwt, werken alle voor- en nadelen van een zomerhuwelijk. Een bruiloft in de tweede helft van de herfst heeft al zo zijn eigen voor- en nadelen. Het aantal mensen dat hun relatie wil laten registreren daalt, waardoor ook de prijzen voor alle trouwdiensten en parafernalia dalen. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om mooie foto's te maken tegen de achtergrond van een gouden herfstlandschap en wordt de kans op een volgende bruiloft kleiner. Alleen nu kan het weer de vakantie donkerder maken - regen en sneeuwbrij worden niet op de beste manier weerspiegeld in kapsels en kleding.

Een winterhuwelijk lijkt nu een beetje ongewoon. Een witte bontjas kan de outfit van een bruid perfect versieren, en in plaats van auto's wordt het mogelijk om een slee te gebruiken. Een onbetwistbaar pluspunt van bruiloften in de winter is een daling van de prijzen voor de diensten van fotografen en toastmaster, de verkoop van trouwjurken en het ontbreken van wachtrijen bij de registratiekantoren. Maar slecht weer of een SARS-epidemie kunnen de viering verstoren. De kosten van bloemen, maar ook van groenten en fruit, stijgen.

De lente is de periode van geboorte van nieuw leven en liefde. Deze romantische reden is de belangrijkste reden voor de meesten die deze keer kozen om te trouwen. De prijzen voor trouwdiensten en cafés zijn nog steeds bemoedigend, maar het weer kan nog steeds niet alleen de stemming bederven, maar ook de jurk. De kosten van bloemen en fruit zijn nog steeds hoog. Als deze aspecten belangrijk zijn, kunt u beter kiezen voor de tweede helft van de lente, dit is een heerlijke tijd voor romantische wandelingen en een gezellige vakantie.

Orthodoxe mensen moeten ook rekening houden met de datum van de viering, die niet mag samenvallen met perioden van vele dagen van vasten. De beste tijd is “rode heuvel”, dit is de eerste zondag na Pasen. Een andere periode is september-oktober, na de Dormition Lent, aan het einde van Kerstmis en voor het begin van de vasten.

Aanbevolen: