Welke Tijd Voor De Bruiloft Moet Worden Gekozen?

Inhoudsopgave:

Welke Tijd Voor De Bruiloft Moet Worden Gekozen?
Welke Tijd Voor De Bruiloft Moet Worden Gekozen?

Video: Welke Tijd Voor De Bruiloft Moet Worden Gekozen?

Video: Welke Tijd Voor De Bruiloft Moet Worden Gekozen?
Video: Straks trouwen in gemeente naar keuze Lebbeeks Kamerlid blij 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in het leven van een persoon. En de pasgetrouwden willen dat alles perfect is op deze dag. Maar naast een mooie jurk, een bruidsboeket, een luxe restaurantzaal en een dure auto, moet je letten op de dag van de ceremonie.

Welke tijd voor de bruiloft moet worden gekozen?
Welke tijd voor de bruiloft moet worden gekozen?

instructies:

Stap 1

Kies eerst de maand waarvoor je de ceremonie wilt plannen. Het wordt bijvoorbeeld niet aanbevolen om in januari te trouwen, omdat populaire overtuigingen zeggen over vroeg weduwschap. Wil je overeenstemming en wederzijds vertrouwen, kies dan voor februari als trouwdag. Maart en april zijn niet de meest geschikte maanden voor een bruiloft, omdat ze variabiliteit en wispelturig geluk voor echtgenoten beloven.

Stap 2

Mei betekent verraad. Juni wordt beschouwd als de ideale tijd voor een bruiloft, ervan uitgaande dat de huwelijksreis van het paar hun hele gezinsleven zal duren. Trouwen in juli betekent dat er een gelijk deel van verdriet en geluk in het leven van een jong gezin zal zijn. Een bruiloft in augustus belooft dat uw echtgenoot niet alleen uw echtgenoot zal worden, maar ook uw beste vriend.

Stap 3

Als je een kalm en rustig gezinsleven wilt, kies dan september voor je bruiloft. Oktober wordt beschouwd als een ongunstige maand en belooft een moeilijk leven vol moeilijkheden.

Stap 4

Als je wilt dat je leven in het teken van rijkdom staat, plan dan een bruiloft in november. Welnu, december is een gelukkige tijd voor een bruiloft, omdat de populaire overtuiging zegt dat de liefde tussen echtgenoten elk jaar alleen maar sterker zal worden.

Stap 5

Ook de dag waarop je de huwelijksceremonie plant, is van groot belang. Dinsdag en woensdag zijn niet de meest geschikte dagen, omdat ze de wispelturigheid van de echtgenoot en een stormachtig, twistziek gezinsleven beloven. Wil je een leider worden en streven naar volledige zelfrealisatie, kies dan voor donderdag. Maar je moet deze dag niet tekenen als je rustig gezinsgeluk wilt.

Stap 6

Mensen wiens bruiloft op vrijdag plaatsvindt, zullen hun hele leven onder de auspiciën van Venus leven. Daarom zal het gezinsleven vol passie, plezier en veel geluk in geldzaken zijn. Als je klaar bent om alles op te offeren voor je gezin, inclusief je carrière en je eigen interesses, kies dan voor zaterdag - je gezinsleven zal het middelpunt van je bestaan zijn. Welnu, zondag wordt beschouwd als een prachtige dag voor een bruiloft, omdat echtgenoten een constante bron van geluk en inspiratie voor elkaar zullen worden.

Aanbevolen: