Hoe Versier Je Een Nieuwjaarscadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Nieuwjaarscadeau
Hoe Versier Je Een Nieuwjaarscadeau

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarscadeau

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarscadeau
Video: Hoe het NIET GEWOND werken Met Muur Kussen 2024, April
Anonim

Het proces van het kopen, maken en decoreren van nieuwjaarsgeschenken is misschien wel het leukste in alle pre-vakantiedrukte. Inderdaad, in deze notulen zijn al onze gedachten gewijd aan vrienden en familieleden.

Hoe versier je een nieuwjaarscadeau
Hoe versier je een nieuwjaarscadeau

Het is nodig

  • - papier;
  • - verven (gouache, voor het werken op stof);
  • - karton;
  • - schaar, mes, papiermes;
  • - schuim rubber;
  • - satijnen lint;
  • - fleecestof;
  • - flossdraden, naald;
  • - materiaal voor de laars, biaisband;
  • - draden en breinaalden.

instructies:

Stap 1

Maak je eigen inpakpapier. Gebruik hiervoor een gewoon wit (of een ander) vel en een paar stukjes karton. Teken op karton afbeeldingen van nieuwjaarsattributen - kerstbomen, ballen, sneeuwmannen en geschenkdozen. Knip ze uit langs de contour met een mes, trim de randen van het sjabloon met een oude nagelvijl of schuurpapier. Neem een klein stukje schuimrubber, wikkel het met draad en wikkel het in papier. Leg het sjabloon op het vel, dompel de schuimspons in de verf en maak een afdruk. Onregelmatigheden kunnen worden gecorrigeerd met een penseel of viltstift.

Stap 2

Versier het lint. Op een gewoon satijnen lint of katoenen tape kun je een patroon maken met een sjabloon. Zodra de verf droog is, breng je een heldere glittergel aan op de afbeelding, die je kunt kopen bij kinderkunstwinkels.

Stap 3

Naai kleine beren en engeltjes van fleece. Maak hiervoor twee identieke patronen, vouw ze met de verkeerde kant naar binnen, leg een lusnaad langs de rand met een flossdraad in 6 toevoegingen. Vul het product met watten, verberg het uiteinde. Dergelijke engelen kunnen aan de boog worden bevestigd, en zodat ze iedereen tot het einde van de nieuwjaarsvakantie een plezier doen, naai een lus op het hoofd van elk, waarvoor ze aan de kerstboom kunnen worden gehangen. De ogen kunnen worden getekend, geborduurd of versierd met kralen.

Stap 4

Naai of brei kerstlaarzen. Voor het naaien heb je een lichte stof en een biaisband nodig. Je kunt het patroon zelf maken, afhankelijk van de grootte van het cadeau. Versier de laars met applicaties, borduursels of kralen. Als je een nieuwjaarssok wilt breien, beheers dan de vierbreitechniek. Gebruik dikke draden van meerdere kleuren om strepen te maken.

Stap 5

Maak een groot snoepcadeau. Om dit te doen, wikkelt u het volledig in inpakpapier, verzamelt u het aan beide kanten en knoopt u het vast met tape. In plaats van papier kun je stof gebruiken met een nieuwjaarspatroon. Bovendien kun je een groot geschenk in het midden van de stof knippen, de uiteinden optillen, een soort "knoop" maken en de uiteinden met tape vastzetten.

Aanbevolen: