Zo Pak Je Een Nieuwjaarscadeau In

Inhoudsopgave:

Zo Pak Je Een Nieuwjaarscadeau In
Zo Pak Je Een Nieuwjaarscadeau In

Video: Zo Pak Je Een Nieuwjaarscadeau In

Video: Zo Pak Je Een Nieuwjaarscadeau In
Video: Te weinig pakpapier? Zo pak je dat cadeau alsnog in! 2024, Maart
Anonim

De enige feestdag waarop iedereen geschenken ontvangt, ongeacht geslacht en nationaliteit, is Nieuwjaar. Elk geschenk op zich brengt vreugde en vrolijkt de persoon op die begaafd is. Maar een mens ervaart nog meer plezier wanneer hij de vakantieverpakking uitvouwt in afwachting van een verrassing. En aangezien in het nieuwe jaar iedereen op wonderen wacht, is het een goede zaak om tijd en moeite te besteden aan het inpakken van geschenken ter wille van dierbaren.

Cadeaupapier zorgt voor een feestelijke sfeer
Cadeaupapier zorgt voor een feestelijke sfeer

Het is nodig

  • - Plakband;
  • - schaar;
  • - inpakpapier;
  • - klatergoud;
  • - heldere linten;
  • - bakstenen;
  • - verven;
  • - doos.

instructies:

Stap 1

Vind de materialen die je nodig hebt om te werken met het ontwerpen van geschenken. Voor de vakantie wordt een groot aantal van hen in winkels verkocht. Het kan eenvoudig veelkleurig golfpapier, speciale verpakkingsfolie, klatergoud, verschillende linten en strikken zijn. Voor kleine cadeautjes kun je eenvoudige doosjes kopen, die je later naar eigen wens kunt decoreren. Maak uw werkplek comfortabeler zodat niets uw verbeeldingskracht in de weg staat.

Stap 2

De makkelijkste manier om een cadeau in te pakken is door het simpelweg in een mooie verpakking te verpakken. Neem hiervoor een vel inpakpapier, plaats het geschenk in het midden en verzamel voorzichtig de randen van het vel, bind het vast met lint of klatergoud. Het is iets moeilijker om een rechthoekig geschenk in een doos te versieren. Plaats de doos ook in het midden van het rechthoekige vel, zodat de boven- en ondermarges breder zijn dan de zijmarges. Wikkel ze om het cadeau en zet ze vast met plakband. Buig de zij-inspringingen met hoeken en zet ze ook vast met plakband. Wikkel een lint of strik om het cadeau.

Stap 3

Kinderen vinden het heerlijk om cadeaus in hun originele verpakking te ontvangen. U kunt van uw geschenk een echt "snoep" maken. Geschenken zijn het meest geschikt voor deze vorm, waarvan de vorm kan worden veranderd. Bijvoorbeeld kleding of klein speelgoed. Leg het cadeau op een stuk inpakpapier en rol het op. Bind de uiteinden aan beide kanten vast met klatergoud. Je krijgt een geschenk in de vorm van een snoepje waar zowel een kind als een volwassene blij mee zullen zijn.

Stap 4

Maak een addertje onder het gras. Een klein cadeautje is hiervoor het beste. Versier hem apart in een mooie doos. Pak dan een grote doos en zet het echte cadeau op de bodem vast met dubbelzijdig plakband. Leg iets zwaars op de bodem van de doos. Een paar stenen zijn perfect. Ze kunnen kleurrijk worden geverfd voor een meer esthetische uitstraling. Sluit de grote doos, versier met een enorme strik en doneer. Als je verbijstering ziet in de ogen van de persoon aan wie je het cadeau geeft, is je grap een succes.

Stap 5

Elke heldere, glanzende verpakking ziet er feestelijk uit. Nieuwjaar is een feest van wonderen. Probeer tijd aan uw dierbaren te besteden door niet alleen nuttige, maar ook mooie geschenken voor hen voor te bereiden.

Aanbevolen: