Jachtverhuur Voor Feesten

Inhoudsopgave:

Jachtverhuur Voor Feesten
Jachtverhuur Voor Feesten

Video: Jachtverhuur Voor Feesten

Video: Jachtverhuur Voor Feesten
Video: Eindejaarsmenu: 4 heerlijke recepten voor de feesten! 2024, April
Anonim

De zee … de zeilen geblazen door de wind … wie wordt er niet aangetrokken door romantiek! Een feest op een jacht is een spannende zeiltocht waar de gasten nog lang aan terug zullen denken. Tegenwoordig is jachtverhuur een veelgevraagde service - u kunt het onder zeil vieren: een bruiloft, jubileum, verjaardag en andere belangrijke evenementen. Een exotische plek voegt kleur en frisheid toe aan elk evenement.

Jachtverhuur voor feesten
Jachtverhuur voor feesten

instructies:

Stap 1

Om uit te rusten op een jacht "zonder haperingen", niet overschaduwd door onaangename verrassingen, kiest u voor een betrouwbaar, gerenommeerd bedrijf dat jachtverhuur aanbiedt. Het is raadzaam om een overeenkomst af te sluiten met de eigenaar van het vaartuig, en niet met een tussenpersoon. Bereken het aantal potentiële gasten en kies een jacht van de juiste grootte, aangezien de gasten zich ongemakkelijk zullen voelen in de krappe omstandigheden. In de regel kunnen zeilschepen aan boord plaats bieden aan 9 tot 60 personen.

Stap 2

Werk het vakantiescenario uit en beslis wat je nodig hebt om het te implementeren:

- mini-bioscoop voor het bekijken van video's;

- zwembad;

- ingerichte barbecue;

- het benodigde aantal bedden, indien u van plan bent om met het hele gezelschap te overnachten.

Kies op basis van uw wensen een jacht.

Stap 3

Overweeg om een "feestzaal" in te richten. De meeste schepen die zijn ontworpen voor feesten zijn goed genoeg, maar in ieder geval moet u het jacht inspecteren en enkele nuances corrigeren. Bedenk hoe en wie de maaltijd zal organiseren en de gasten zal vermaken. Ontdek de kosten van extra diensten en voorzie onvoorziene uitgaven voor het geval de vakantie wat langer duurt.

Stap 4

Om de vakantie onbewolkt te laten verlopen, moet u ervoor zorgen dat het vaartuig veilig is en dat u een EHBO-doos hebt die is uitgerust met de nodige medicijnen. Het moet remedies tegen zeeziekte bevatten. Zoek uit of er reddingsvesten worden uitgegeven. En nog belangrijker - instrueer de genodigden over de gedragsregels op het schip.

Aanbevolen: