Hoe Organiseer Je Een Bedrijfsevenement Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bedrijfsevenement Op 8 Maart?
Hoe Organiseer Je Een Bedrijfsevenement Op 8 Maart?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bedrijfsevenement Op 8 Maart?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bedrijfsevenement Op 8 Maart?
Video: Hoe organiseer je een Coronaproof bedrijfsevenement | Advance Events 2024, Mei
Anonim

Veel bedrijven leggen grote nadruk op het organiseren van bedrijfsevenementen, omdat ze worden beschouwd als een van de belangrijkste elementen van teambuilding. En natuurlijk neemt Internationale Vrouwendag een van de meest eervolle plaatsen in deze plannen in. Hoe breng je deze vakantie door zodat het wordt herinnerd door het vrouwelijke deel van je bedrijf?

Hoe organiseer je een bedrijfsevenement op 8 maart?
Hoe organiseer je een bedrijfsevenement op 8 maart?

instructies:

Stap 1

Als u besluit een vakantie in uw kantoor te vieren, dan vindt dit plaats in een voor u vertrouwde en comfortabele omgeving, u hoeft niet te betalen voor het huren van een ander pand. Maar in dit geval moet u zelf zorgen voor het onderhoud van het evenement en de daaropvolgende schoonmaak van de zaal.

Stap 2

Een bedrijfsfeest in een club en restaurant kost je meer, maar je denkt er niet aan om de kamer op te dienen en op orde te brengen. Houd er rekening mee dat de kamer van tevoren moet worden geboekt, omdat veel mensen dit op vakantie willen doen.

Stap 3

Een goede optie is om 8 maart te vieren in een landhotel, café of vakantiehuis. Het is handig en relatief goedkoop. Om het team naar de plaats van het evenement te brengen, zorgt u voor het bestellen van een minibus en, indien nodig, kamers om te kleden of uit te rusten.

Stap 4

Maak een script voor het aanstaande bedrijfsfeest, inclusief felicitaties, spelletjes, prijsvragen en toasts. U kunt een kant-en-klaar script bestellen bij professionals die gespecialiseerd zijn in het houden van dergelijke evenementen, maar vrouwen zullen blij zijn als mannen zelf deelnemen aan de voorbereiding van de vakantie. Je kunt een script bedenken op basis van de plot van een grappige film, het maken in de stijl van een dansavond in de jaren 80, in de vorm van een interessant "detective"-onderzoek, enz.

Stap 5

Aan de vooravond van de feestdag kun je kleine cadeautjes voor medewerkers (ansichtkaarten, snoepjes, souvenirs) op hun werkplek neerzetten. En 's ochtends kun je je vrouwelijke collega's bij de ingang van het kantoor ontmoeten met felicitaties, bloemen of bijvoorbeeld "boeketten" snoep.

Stap 6

Als je een vakantie op kantoor gaat vieren, zorg dan voor het bereiden van lichte snacks. Om de helden van de gelegenheid niet te betrekken bij het bereiden van snacks, geeft u de voorkeur aan het bestellen van de juiste gerechten in een café.

Stap 7

Na het officiële deel van de vakantie kun je verschillende leuke wedstrijden houden, bijvoorbeeld: Creatieve wedstrijd voor je mannen om "Odes aan een vrouw" te schrijven. Bereid rijmpjes of trefwoorden van tevoren voor om de taak gemakkelijker te maken. Een interessante optie is om aan te bieden een ode te componeren om beroemde dichters te imiteren.

Stap 8

Amateurkunstwedstrijd: deelnemers voeren desgewenst liedjes uit of dragen gedichten voor. Je kunt ook een wedstrijd houden voor de beste toast.

Stap 9

Wedstrijd "Wat zit er in een portemonnee?": Stop verschillende kleine dingen voor vrouwen in een dameshandtas of een strakke tas. Je dames moeten om de beurt een van de verborgen voorwerpen voelen en bepalen wat het is. Wie raadt, krijgt de prijs.

Stap 10

"Darts" van ballonnen. Je kunt een briefje met een wens in elke bal en vrouwen doen, erop slaan met een pijl, eruit trekken en lezen.

Stap 11

Competitie voor het beste "beeldhouwwerk". Verdeel ballonnen in verschillende vormen en maten, evenals plakband en draden aan alle deelnemers, en bied aan om hier vrouwelijke en mannelijke figuren uit te "vormen".

Stap 12

Deel tijdens de vakantie nummers uit aan de dames en houd op een gegeven moment een win-win-loterij. Als prijzen kun je op de boerderij verschillende grappige maar handige dingen kopen.

Aanbevolen: