Hoe Kom Je Bij Het Splin-concert Op 1 Juni?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Splin-concert Op 1 Juni?
Hoe Kom Je Bij Het Splin-concert Op 1 Juni?

Video: Hoe Kom Je Bij Het Splin-concert Op 1 Juni?

Video: Hoe Kom Je Bij Het Splin-concert Op 1 Juni?
Video: Duran Duran ANNIVERSARY live Cover guitar Action Cam ( split screen ) 2024, Mei
Anonim

De groep "Splin" geeft op 1 juni 2012 een concert in Moskou. Dit evenement vindt plaats in het Groene Theater van het Park. Gorki. Een groot podium, enorme schermen, gunstig gelegen sectoren en bomen rond de omtrek van de site in het centrum van de stad aan de oevers van de rivier de Moskva - dit alles zal ongetwijfeld de fans van deze muzikale groep bekoren.

Hoe kom je bij het Splin-concert op 1 juni?
Hoe kom je bij het Splin-concert op 1 juni?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Om een kaartje te kopen voor het concert van de groep "Splin" kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van een van de volgende internetbronnen. Ga naar de website musicafisha.ru, klik op "Koop tickets voor het Splin-concert in Moskou". De ticketprijs varieert van 1.000 tot 5.000 roebel, afhankelijk van de stoel in het auditorium. Dus stoelen in het amfitheater kosten 1.000 roebel, in de kraampjes 2 - 1.500 roebel, in de kraampjes 1 - 2.000, in de fanzone - 2.500, vip zonder stoel - 5.000 roebel. Tickets op deze bron worden aangeboden tegen een nominale prijs, zonder servicekosten.

Stap 2

Daarnaast kun je zelf tickets voor het Splin-concert inwisselen aan de kassa van Ponominalu.ru. De kassaadressen staan op de bron aangegeven met de bijbehorende naam. Bij deze verkooppunten worden geen servicekosten in rekening gebracht. Om eventuele vragen over de aankoop van tickets te verduidelijken, kunt u 8 (495) 228-20-80 bellen.

Stap 3

De bron ticketmix.ru biedt ook bemiddelingsdiensten op het gebied van het boeken van tickets voor het concert van de groep "Splin" op 1 juni 2012. Hier variëren de prijzen voor hen van 2700 roebel (amfitheater) tot 8000 roebel (VIP). VIP-tickets zonder zitplaats geven recht op een aparte ingang (skip-the-line), in de vip-zone met een aparte bar en een panoramisch zicht op het podium. Bovendien geeft de aanwezigheid van een vip-ticket gratis toegang tot elk van de 4 sectoren: fanzone, parterres en amfitheater. Om tickets op deze site te bestellen, vult u een speciaal formulier in, met vermelding van uw naam en telefoonnummer, evenals het aantal tickets en de categorie zitplaatsen. Klik op de knop "Bestellen". Dan neemt de operator contact met je op om de details af te spreken. Bij bestelling vanaf twee tickets wordt de levering binnen Moskou gratis per koerier uitgevoerd.

Stap 4

Op elk van de genoemde bronnen kunt u de indeling van de zaal zien door op de link met de bijbehorende naam te klikken. Dit helpt u bij het navigeren door de stoelen die u koopt.

Aanbevolen: