Hoe Originele Verjaardagswensen Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Originele Verjaardagswensen Te Maken
Hoe Originele Verjaardagswensen Te Maken

Video: Hoe Originele Verjaardagswensen Te Maken

Video: Hoe Originele Verjaardagswensen Te Maken
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, Maart
Anonim

Het is dubbel prettig om originele verjaardagsgroeten te ontvangen. Het getuigt van creativiteit en creativiteit. Met een goed doordacht felicitatieplan kun je de jarige veel plezier bezorgen.

Hoe originele verjaardagswensen te maken
Hoe originele verjaardagswensen te maken

Het is nodig

  • - inpakpapier;
  • - papier voor fooien;
  • - videocamera;
  • - ballon.

instructies:

Stap 1

Verzin een poëtische groet. Het is niet genoeg om een gewone ansichtkaart te kopen met het gedicht van iemand anders erin. Felicitaties zullen origineel zijn en zullen lang worden onthouden als de betekenis ervan dicht bij jou en de jarige ligt. Probeer een gedicht te schrijven dat duidelijk de kenmerken van de held van de gelegenheid laat zien. Vergeet je gevoel voor humor niet, anders kan de originele felicitatie iets banaals en saais worden.

Stap 2

Verdeel uw gift in verschillende delen. Als je meerdere cadeautjes hebt voorbereid, kun je ze om de beurt geven. Je kunt ze op verschillende plaatsen in het appartement of de kamer verbergen en de jarige aanwijzingen geven - notities die aangeven waar het volgende deel van het geschenk moet worden gezocht.

Stap 3

Feliciteer de jarige, geef hem zoiets dat hem verbijsterd zal maken, maar op de een of andere manier verbonden zal zijn met het hoofdgeschenk. Deze nogal originele techniek kan het beste worden gebruikt als de held van de gelegenheid zich onderscheidt door zijn emotionaliteit. Het is ook geschikt in gevallen waarin de jarige weet wat je hem wilt geven. Als hij bijvoorbeeld dol is op klassieke literatuur en je al lang heeft gevraagd om hem een nieuwe editie van zijn favoriete werk te presenteren, geef hem dan een liefdesverhaal van lage kwaliteit, verpakt in cadeaupapier. De emoties die optreden tijdens het ontvangen van zo'n verrassing zullen nog lang worden herinnerd. Stel de levering van het oorspronkelijk geplande geschenk echter niet uit.

Stap 4

Maak een video van felicitaties. Hier kun je vrienden, familieleden en naaste kennissen van de jarige betrekken, als je op goede voet met hen staat. Een muzikale felicitatie kan heel origineel worden, waarbij alle deelnemers de held van de gelegenheid eren door zijn favoriete liedjes te zingen.

Stap 5

Probeer de jarige aan het lachen te maken terwijl hij feliciteert. U kunt bijvoorbeeld van tevoren een ballon voorbereiden en helium inhaleren voordat u spreekt. Wat je ook zegt, je stem zal alle aanwezigen amuseren, inclusief de held van de gelegenheid.

Aanbevolen: