Modieuze Boeketten Voor Lieve Bruiden

Modieuze Boeketten Voor Lieve Bruiden
Modieuze Boeketten Voor Lieve Bruiden

Video: Modieuze Boeketten Voor Lieve Bruiden

Video: Modieuze Boeketten Voor Lieve Bruiden
Video: Bloemen Bezorgen 2024, April
Anonim

Het huwelijksbeeld bestaat uit doordachte details, zodat de uitgang van de bruid wordt onthouden en in ieders geheugen wordt geprent. Op deze dag moet het meisje de sterren overtreffen, gloeien van geluk en de aroma's van het beste bruidsboeket van allemaal inademen. En iedereen heeft zijn eigen.

Modieuze boeketten voor lieve bruiden
Modieuze boeketten voor lieve bruiden

In 2016 staan ontwerpers erop om koninklijke rozen, prachtige pioenen en ongewone hortensia's te gebruiken. Ze hebben een charmante, onopvallende geur en benadrukken het fragiele en onschuldige beeld van het hoofdmeisje van de avond.

De ouderwetse bloemen voor het maken van miniatuurboeketten zijn de ongewone rozen van Devin Austin, die bijna zijn hele leven heeft besteed aan het maken van rozen die aanzienlijk zullen verschillen van alle andere soorten. Deze rozen lijken enigszins op pioenrozen, en hun grote knoppen, wanneer ze worden geopend, verspreiden een heerlijke bloemengeur.

De bescheiden orchideeën verlaten ook de ereplaats niet, die een rijke kleur heeft, die zelden wordt aangetroffen in dieren in het wild. Een groot pluspunt is dat deze bloem in totaal verschillende maten verkrijgbaar is en meerdere tinten in zijn arsenaal heeft. Bovendien is hij een symbool van vruchtbaarheid, dat alleen een jong gezin in de kaart speelt.

Degenen die de voorkeur geven aan bescheiden bloemen die spreken over het karakter van de bruid, moeten aandacht besteden aan gewone bloemen als madeliefjes, asters of krokussen. Misschien zijn ze niet geschikt voor het maken van een volwaardig bruidsboeket, maar als extra element zullen ze hun taak perfect aankunnen.

Een bos Marsal-kleur ziet er best interessant uit - een rijke bordeauxrode tint die passie en vuur zal toevoegen aan het uiteindelijke beeld van een jong meisje. Het past perfect bij een eenvoudige witte jurk en zal het echt sieren, omdat het niet onzichtbaar kan zijn. Natuurlijk moet je bij het gebruik van zo'n gewaagd accessoire zorgen voor de aanwezigheid van de kleur van Marcel in de ontwerpelementen van de trouwzaal, in het pak van de bruidegom en, mogelijk, gasten.

Een ander niet minder interessant boeket is een boeket gemaakt in de vorm van een cascade. Het heeft meerdere lagen en kan bijna tot op de grond "rekken". De lengte hangt uitsluitend af van de wensen van de bruid. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat zo'n boeket geen organisatiesysteem heeft en dat de bloemen erin willekeurig worden geschept. Maar in feite is dit helemaal niet het geval en wordt het al lang gecreëerd door ervaren bloemisten die hun vak kennen.

Zodat het boeket niet saai en gewoon is, is het versierd met iriserende veelkleurige satijnen linten, heerlijke snoepjes, stukjes marshmallow, kralen of natuurlijke parels.

Onthoud dat de belangrijkste functie van een bruidsboeket is om de schoonheid van de bruid te benadrukken, niet om op te gaan in haar trouwjurk. Het moet een kleurrijk accessoire worden dat alleen de aandacht van gasten trekt. En ongetrouwde meisjes zullen niet wachten op het moment dat dit boeket in hun handen valt. Het is de moeite waard er nogmaals aan te herinneren dat het moet worden afgestemd op het idee van de bruiloft en de feestelijke decoratie van de hal.

Het is het beste om het maken van een bruidsboeket aan een professional toe te vertrouwen, zodat een slecht uitgevoerde compositie de bruid niet op het meest ongelegen moment van streek maakt.

Aanbevolen: