Hoe Je Uitkoopwedstrijden Voor Bruiden Ontwerpt

Inhoudsopgave:

Hoe Je Uitkoopwedstrijden Voor Bruiden Ontwerpt
Hoe Je Uitkoopwedstrijden Voor Bruiden Ontwerpt

Video: Hoe Je Uitkoopwedstrijden Voor Bruiden Ontwerpt

Video: Hoe Je Uitkoopwedstrijden Voor Bruiden Ontwerpt
Video: De bruidslessen: Aankleed les // De Bruidshoek 2024, April
Anonim

Losgeld voor de bruid is een van de leukste en meest spectaculaire momenten in een huwelijksscript. De wortels van deze traditie gaan ver terug. De betekenis ervan is om te bewijzen dat de bruidegom zijn bruid waardig is en klaar is om alle obstakels voor haar te overwinnen, om zijn intelligentie, kracht, vindingrijkheid en vermogen om te betalen te tonen.

Hoe je uitkoopwedstrijden voor bruiden ontwerpt
Hoe je uitkoopwedstrijden voor bruiden ontwerpt

Noodzakelijk

  • - de getuige van de bruid;
  • - bruidsmeisjes.

instructies:

Stap 1

Bedenk hoe je de bruid losgeld zou willen zien. Het is helemaal niet nodig om een standaardscript te gebruiken om het uit te voeren, zoals bij veel bruiloften. Je kunt beter met je vrienden op de proppen komen en er zelf getuige van zijn. Doe iets origineels dat lang zal worden herinnerd door alle gasten en je toekomstige echtgenoot.

Stap 2

Begin met het voorbereiden van het losgeld door kleine taken, wedstrijden te kiezen en gedichten over de bruid en bruidegom te bedenken. Bedenk dat het hoofddoel van het losgeld helemaal niet is om de bruidegom en zijn getuige te beroven, maar om een kleine theatervoorstelling te geven. Besteed daarom bij het opstellen van een script veel aandacht aan grappen, dansen, liedjes, kostuums, scènes en feestelijke versieringen.

Stap 3

Bereken goed de geschatte tijd die de bruidegom nodig heeft om deze of gene test te halen. Bepaal ook, voor het geval dat, aan welke wedstrijd u kunt doneren als u de deadline niet kunt halen.

Stap 4

Wees menselijker voor de bruidegom bij het kiezen van wedstrijden. Overweeg of uw verloofde in staat zal zijn om een dergelijke taak te voltooien of niet. Anders kan het hele plechtige moment worden verpest en komt de jongeman mentaal en fysiek moe aan bij het kadaster. Je mag geen wedstrijden met het gebruik van water, meel en andere vuile, losse producten in het script opnemen.

Stap 5

Bespreek vooraf alle wedstrijden met de bruidegom en de getuige, zodat alle tests met waardigheid worden doorstaan. Help mee met het voorbereiden van de losgelditems. Maak een lijst met dingen die de bruidegom kan gebruiken om zijn vruchten af te werpen als de taak niet goed wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: