Waar Bruiden Niet Blij Mee Zijn?

Inhoudsopgave:

Waar Bruiden Niet Blij Mee Zijn?
Waar Bruiden Niet Blij Mee Zijn?

Video: Waar Bruiden Niet Blij Mee Zijn?

Video: Waar Bruiden Niet Blij Mee Zijn?
Video: Dwars: Myrthe en Thijmen zijn boos op het Jeugdjournaal 2024, April
Anonim

Meestal is een bruiloft een vreugdevolle gebeurtenis die nauwelijks kan worden overschaduwd door kleine tegenslagen. Er zijn echter veel dingen die een bruid van streek kunnen maken. Laten we de meest voorkomende bekijken, evenals manieren om problemen te voorkomen.

Waar bruiden niet blij mee zijn?
Waar bruiden niet blij mee zijn?

instructies:

Stap 1

Alles gaat niet volgens plan

Gasten zijn laat, er zijn files op de wegen, je bent thuis iets belangrijks vergeten. Er kunnen veel redenen tot bezorgdheid zijn.

Hoe te vermijden. Als je een bruiloftscoördinator hebt, lost hij deze problemen meestal op en verzacht hij de situatie. Zo niet, vertrouw deze functie dan toe aan een verantwoordelijke: moeder of getuige. Vraag hen vooraf alle aannemers te bellen om onvoorziene situaties te voorkomen.

Stap 2

Slecht weer op je trouwdag

De enige fout hier is de hemelse kanselarij, en niemand kan hier invloed op uitoefenen. Maar u kunt paraplu's en warme kleding inslaan. Als de bruiloft in de natuur gepland is, zorg dan van tevoren voor speciale tenten.

Stap 3

Weinig of geen eten in het restaurant

Wat de hoeveelheid voedsel betreft, zijn de angsten in de meeste gevallen tevergeefs en overdreven. De gasten kwamen hier immers niet om te eten. Om precies te zijn, niet alleen hiervoor.

Om dit te voorkomen, wees voorzichtig bij het kiezen van een restaurant, kies een menu met voldoende voedsel (ongeveer 1, 2 - 1, 3 kg per persoon). Vraag het restaurant om voor het banket een proefmenu te maken.

Stap 4

Er is alcohol gestolen uit het restaurant

Dit is een van de meest voorkomende klachten over restaurants. Ja, inderdaad, dit gebeurt, en de obers nemen soms de alcohol mee naar huis. Maar dramatiseer de situatie niet.

Vraag de beheerder om alle flessen op de tafels of op speciale onderstationtafels te zetten - en gooi de doppen niet weg. Wijs een persoon aan die verantwoordelijk is voor alcohol - een moeder, zus of vriendin.

Stap 5

Er waren extra kosten waar u niet op was voorbereid

Meestal gebeurt het in een restaurant. De rekening van het banket is exclusief thee en koffie, u zult pas na middernacht te weten komen wat de kosten zijn van het huren van een restaurant, u krijgt een indrukwekkende rekening voor gebroken glazen en dergelijke.

Er is maar één advies - spreek alles zoveel mogelijk van tevoren af, noteer alle extra kosten in het contract, stel de vraag: "Is dit het definitieve bedrag of kunnen er extra kosten ontstaan?"

Stap 6

Gasten werden dronken, vochten en misdroegen zich op de bruiloft

Nu zijn ruzies op bruiloften en gasten die in een salade slapen veel minder dan tien tot twintig jaar geleden. Maar zelfs als er iets gebeurt, moet je je niet schamen voor anderen, want het zijn volwassen, onafhankelijke mensen.

Als je weet dat een van je familieleden alcohol misbruikt en zich agressief gedraagt, is het beter om hem helemaal niet uit te nodigen.

Aanbevolen: