Trouwtips Voor Bruiden

Trouwtips Voor Bruiden
Trouwtips Voor Bruiden

Video: Trouwtips Voor Bruiden

Video: Trouwtips Voor Bruiden
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een plechtige en belangrijke gebeurtenis voor elk jong meisje. En elke bruid wil dat alles perfect verloopt. Hiervoor zijn de organisatorische vaardigheden van een toastmaster, een prachtige trouwjurk en bekwame koks niet voldoende. Er zijn dingen die de bruid zelf moet doen. U moet uw acties correct plannen om alles te kunnen doen.

Trouwtips voor bruiden
Trouwtips voor bruiden

Twee maanden voor de bruiloft

De bruid op de bruiloft moet gewoon schitteren met haar verzorging. Het is tijd om erover na te denken. Laten we beginnen met de huid. Bezoek een schoonheidsspecialiste. Het is onwaarschijnlijk dat de effecten van peeling op een jonge huid een paar dagen voor de bruiloft worden gemaskeerd. Daarom moet je je huid een paar maanden voor het feest doen. Als u van plan bent om het solarium te bezoeken, is dit het juiste moment.

Twee weken voor de bruiloft

Het is tijd om na te denken over de conditie van je haar en je huwelijkskapsel. Als je besluit om je haarkleur radicaal te veranderen, is het beter om het nu te doen, zodat je toekomstige echtgenoot kan wennen aan je nieuwe look. Het is de moeite waard om een kapper te zoeken, een bruiloftskapsel met hem te bespreken, en als de financiën het toelaten, een proefkapsel te doen, en niet te vergeten een sluier en een foto van de trouwjurk te pakken.

Een week voor de bruiloft

Het is noodzakelijk om de gasten te bellen en te verduidelijken of iedereen aanwezig zal zijn. Deel de nodige rekwisieten uit en bespreek de details met je vriendinnen die meewerken aan de bruidsprijs.

Een dag voor de bruiloft

Wat betreft de aanbevelingen voor de bruid, het belangrijkste is om goed te rusten en te slapen. Het enige dat u voor uw gemoedsrust kunt doen, is controleren of de trouwjurk voldoende gestreken is, linnengoed, kousen, een handtas en de rest voorbereiden. Bedenk in welke kamer de gasten zullen verzamelen. Als je huisdieren hebt, overweeg dan waar je ze kunt verbergen voor de luidruchtige menigte. En het belangrijkste is om te rusten!

Trouwdag

Overlaad jezelf niet met gedoe. Laat uw familie en vrienden het losgeld afhandelen, serveer snacks en begroet gasten. Van onnodige zorgen word je alleen maar nerveus en verpest je je humeur. Focus volledig op jezelf en je uiterlijk. Neem bij het verlaten van het huis een handtas mee (poeder, een spiegel, lippenstift, een zakdoek kan van pas komen).

Door deze eenvoudige tips te volgen, zal elke bruid zich op het hoogste niveau voelen. En is dit niet wat een meisje dat droomt van een bruiloft wil, is dit niet waar ze naar streeft, nadat ze het aanbod van haar uitverkorene heeft geaccepteerd. Alles ligt in jouw handen - ga ervoor!

Aanbevolen: