Hoe Maak Je Een Bloemenmasker Met Bijen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bloemenmasker Met Bijen
Hoe Maak Je Een Bloemenmasker Met Bijen

Video: Hoe Maak Je Een Bloemenmasker Met Bijen

Video: Hoe Maak Je Een Bloemenmasker Met Bijen
Video: Bloemenmasker Schminkvoorbeeld 2024, April
Anonim

Kopieer voor dit schattige masker het hoofdpatroon van het artikel op dun karton en knip het uit. Om het masker te versieren, pak je felle bloemen uit een tijdschrift, verpakking of ansichtkaart. En de bijen zullen zwaaien en terugdeinzen over het masker bij elke beweging die je maakt.

masker met bloemen
masker met bloemen

Noodzakelijk

  • - patroon
  • - tijdschriften, ansichtkaarten
  • - 12 dunne, harde draden
  • - Wit papier
  • - ondergoed elastisch
  • - dun karton
  • - geel papier 24x3 cm.

instructies:

Stap 1

Snijd in het uitgesneden patroon van het masker gaten voor de ogen op de locaties die op de sjabloon zijn aangegeven. Snijd de zijkanten open en bevestig het elastiek.

Beeld
Beeld

Stap 2

Knip bloemen en bladeren uit. Plak ze op het masker zodat ze het volledig bedekken. Begin aan de rand van het masker. De eerste bloem en het eerste blad moeten over de rand uitsteken. Ga naar het midden van het masker, lijm de bloemen over elkaar en wissel ze af met bladeren. Wees niet boos als de bloemen je ooggaten bedekken. Zodra de lijm droog is, knipt u de gaten weer van binnenuit.

Stap 3

Knip de draden van 10-15 cm lang, buig het uiteinde van elke draad en plak deze vast aan de binnenkant van het masker.

Stap 4

Om bijen te maken, trekt u het gele papier met een zwarte viltstift over de liniaal. Maak de bovenste lijn dikker. Snijd het papier in stukken van 12 cm en rond de hoeken van elk stuk af. Je krijgt dikke bijen. Knip 12 druppelvormige vleugels uit wit papier. Plak ze op elke bij.

Stap 5

Leg het masker met de voorkant naar beneden. Plaats een bij op het uiteinde van elke draad, ook met de voorkant naar beneden, en plak deze vast met tape.

Aanbevolen: