Vangmethoden Voor Rivierkreeften

Vangmethoden Voor Rivierkreeften
Vangmethoden Voor Rivierkreeften

Video: Vangmethoden Voor Rivierkreeften

Video: Vangmethoden Voor Rivierkreeften
Video: The Best Bait to Catch Crayfish! (Trapping Experiment!) 2024, Mei
Anonim

Veel mensen houden van rivierkreeftjes, maar deze rivierbewoners zijn vrij duur. Als er een vijver in de buurt van uw huis is waar rivierkreeften worden gevonden, kunt u ze met uw eigen handen vangen. Hier zijn enkele tips voor het vangen van rivierkreeften.

Vangmethoden voor rivierkreeften
Vangmethoden voor rivierkreeften

De beste tijd om deze rivierbewoners te vangen is van 22.00 uur tot 03.00 uur. Op dit moment zijn rivierkreeften het meest actief.

De eerste methode is handmatig. Handvissen is de gemakkelijkste en meest voorkomende manier om rivierkreeften te vangen. Handbewegingen moeten handig zijn, omdat rivierkreeften vrij mobiel zijn en snel over de bodem bewegen. Het is beter om de kanker op de rug vast te pakken, zodat hij je niet kan krabben. Meestal bevinden rivierkreeftnertsen zich in riet, onder stenen en haken en ogen.

De tweede methode is vissen met rivierkreeftjes. Natuurlijk heeft niet iedereen zo'n apparaat, maar als dat zo is, is het erg goed. Aas wordt in de rivierkreeft gedaan, bijvoorbeeld vis of rot vlees. Bij het installeren van de rakolovka is het belangrijk om te onthouden waar je hem hebt gelaten. Je kunt een dobber aan de rakolovka hangen, dan gaat hij niet verloren. En elke 15-20 minuten kun je rivierkreeft uit de rivierkreeft halen.

De derde manier is met een aas. Of zelfs liever niet met een hengel, maar met een soort hengel. Je moet een lange stok nemen, er een vislijn aan binden, een dobber bevestigen en aan het einde een nylon sok binden waarin het aas wordt geplaatst. Vervolgens gooi je de hengel in de vijver, maar niet de stok zelf, maar een sok met aas. Zodra de dobber begint te trillen, trekt u de hengel uit. Dit moet abrupt gebeuren om de prooi niet te missen. Maar kanker is geen vis, het laat het aas niet los uit zijn klauwen.

Een andere manier om rivierkreeften te vangen is door te raven. Er zijn twee mensen nodig om het geraaskal vast te houden en van beide kanten te lopen.

Dit zijn de meest voorkomende manieren om rivierkreeften te vangen. Er zijn veel manieren om rivierkreeftjes te koken, hier is het al een kwestie van smaak.

Aanbevolen: