Hoe Versier Je Een Valentijn

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Valentijn
Hoe Versier Je Een Valentijn

Video: Hoe Versier Je Een Valentijn

Video: Hoe Versier Je Een Valentijn
Video: Hoe versier je een meisje met respect 2024, Maart
Anonim

Een traditioneel cadeau voor de vakantie van alle geliefden is een papieren valentijn. Een klein stukje karton in de vorm van een hart met een verplichte liefdesverklaring kan origineel en ongebruikelijk worden gemaakt door het te versieren met beschikbare materialen.

Hoe versier je een valentijn
Hoe versier je een valentijn

instructies:

Stap 1

Versier de kaart met kralen

Maak miniatuurbeeldjes van felrode of robijnrode kralen - dit kunnen harten, bloemen, bloemblaadjes, sterren, enz. Op zichzelf zien ze er origineel en interessant uit, maar als je ze op een gewone valentijnskaart van karton plakt, krijg je een unieke handgemaakte ansichtkaart. Je kunt het als bladwijzer gebruiken - bevestig het decoratieve element aan een glanzend touwtje en gooi het over de vouw van de kaart, waarbij je het vastzet met één uiteinde naar boven.

Stap 2

Plak hartjes op het canvas

Je kunt kant-en-klare stickers in de vorm van harten nemen of details uit rood papier knippen en op lijm plakken. Volumetrische figuren zien er prachtig uit, dus kies dichte materialen.

Stap 3

Versier de kaart met een lint

"Verzegel" uw bericht door de valentijn van buitenaf te slepen met een dun roze of rood satijnen lint. Bind een mooie strik, knip de hoekjes krullend af en zet het lint vast met lijm.

Stap 4

Bedek het papier met kant

Een kleine scharlaken kanten stof op een wit vel papier ziet er buitengewoon indrukwekkend uit - zo'n valentijn "ademt" gewoon met passie en roept op tot actie. De veter moet goed vast zitten, zorg er dus voor dat de stof niet te strak wordt of kreukt. U kunt het gaasmateriaal op het papier lijmen door er lijm op te druppelen of door een speciale spray in een spuitbus te gebruiken.

Stap 5

Bind de hoeken van de valentijn vast

Als je goed bent in haken, gebruik dan je talenten voor decoratieve doeleinden - knoop de hoeken van de kaart vast met dunne contrasterende draden, maak een stoffen bladwijzer of lijm een gebreid hart in een van de buitenste hoeken van de kaart.

Stap 6

Versier de valentijn met een doek

De sierlijke draperie op de hoeken van de kaart, gecombineerd met heldere details, zal uw geschenk een elegante en aristocratische uitstraling geven - valentijnskaarten van textiel zien er zeer elegant uit.

Stap 7

Versier de buitenkant van de kaart met een groot hart

Plak of teken een hart zodat de vouw van de valentijn samenvalt met het centrale deel van de figuur - dan zal er op elk deel van de kaart een half rood hart zijn. Het centrale beeldje kan worden gesigneerd, versierd met een ingewikkeld patroon of monogram.

Aanbevolen: