Hoe Teken Je Een Valentijn

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Valentijn
Hoe Teken Je Een Valentijn

Video: Hoe Teken Je Een Valentijn

Video: Hoe Teken Je Een Valentijn
Video: Hoe teken je een valentijn hartje / tekenles / #2 2024, April
Anonim

Valentijnsdag in Rusland werd nog niet zo lang geleden gevierd, maar het is al een favoriete vakantie geworden, niet alleen onder jongeren. Elke romanticus droomt ervan om op deze dag zoveel harten te ontvangen als zijn brievenbus kan bevatten. Je kunt valentijnskaarten niet alleen aan je geliefde geven, maar ook aan je vrienden en familie. Hoe teken je op een originele en smaakvolle manier een valentijnskaart?

Hoe teken je een valentijn
Hoe teken je een valentijn

instructies:

Stap 1

De eerste valentijn droeg een liefdesverklaring. Sindsdien is liefdesbelijdenis de meest voorkomende inhoud van deze ansichtkaart, die je in de winkel kunt kopen of zelf kunt maken. Kleine hartjes zijn gemaakt van papier, fluweel, cadeaupapier en andere materialen. Het is ook beter om zelf valentijnskaarten te ondertekenen, hoewel veel ervan worden verkocht met kant-en-klare bekentenissen.

Stap 2

Zet al je gevoelens voor de geadresseerde in de woorden die je op de valentijn schrijft. Als je weet hoe je poëzie moet schrijven, is dit de beste optie. Niets is aangenamer voor de ontvanger dan een persoonlijk aan hem opgedragen gedicht.

Stap 3

Als poëzie niet jouw element is, zijn warme, soulvolle woorden die al je gevoelens voor de ontvanger uitdrukken voldoende. Het belangrijkste is om met heel je hart te schrijven. Een klein lyrisch gedicht van een beroemde auteur kan uw woorden aanvullen.

Stap 4

Let bij het kopen van een kant-en-klare valentijn goed op de tekst die er al op staat. Liefde is anders en woorden van passie zijn nauwelijks geschikt om je geliefde tante of grootmoeder te feliciteren.

Stap 5

Maar als je levensritme het niet toelaat, niet alleen om zelf een valentijnskaart te maken, maar zelfs gewoon te kopen en te ondertekenen, feliciteer dan je geliefde door een sms of een e-mail te sturen. Overigens, op een paar warme woorden na, is het in beide gevallen heel goed mogelijk om een elektronische ansichtkaart in het bericht te plaatsen.

Stap 6

Om wat intriges te houden, hoef je de valentijn niet te ondertekenen. Dit zal het object van je aanbidding zeker intrigeren. En zodat hij kan raden van wie de liefdesboodschap afkomstig is, schrijf een felicitatie zodat de geliefde hem met jou kan verbinden. Gebruik bijvoorbeeld bijnamen of alleen woorden die je begrijpt.

Stap 7

Zoals een wijs man ooit zei: "Je kunt niet beledigen met liefde." Als je bang bent om je te abonneren, onthoud dan deze woorden en open je voor je geliefde. Misschien is dit precies waar hij op wacht!

Aanbevolen: