Hoe Schrijf Je Een Valentijn

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Valentijn
Hoe Schrijf Je Een Valentijn

Video: Hoe Schrijf Je Een Valentijn

Video: Hoe Schrijf Je Een Valentijn
Video: Alle tips voor jou perfecte Valentijnsdag 2024, April
Anonim

Alle geliefden kijken uit naar Valentijnsdag. Hij is het immers die een andere reden geeft om zijn gevoelens te bekennen. Valentijn is een traditioneel kenmerk van deze feestdag. Hoe origineler en ongebruikelijker het is, hoe prettiger het is om het te ontvangen.

Hoe schrijf je een valentijn
Hoe schrijf je een valentijn

Noodzakelijk

ansichtkaart, gekleurd karton, lijm, pailletten, kant

instructies:

Stap 1

Koop een kant-en-klare ansichtkaart. Als je geen tijd en originele ideeën hebt om je romantische begroeting te ontwerpen, ga dan naar de dichtstbijzijnde winkel die ansichtkaarten verkoopt. In de regel is het begin februari moeilijk om een stand te vinden waar de felicitaties met Valentijnsdag niet zouden worden gepresenteerd. Alleen een gekochte ansichtkaart geven is echter niet erg romantisch. Onderteken het om de ontvanger te laten weten dat ze echt geliefd zijn.

Stap 2

Maak zelf een valentijn. Wil je op een originele manier je gevoelens uiten, maak dan zelf een cadeaubon. Probeer je voor te stellen in welke vorm je zelf felicitaties zou willen ontvangen. Bepaal de vorm en kleur.

Stap 3

Koop alle benodigdheden die je nodig hebt. De handigste manier om een ansichtkaart te maken is op karton. Koop gekleurd karton in een kantoorboekhandel of lijm gewoon, niet dik karton met mooi veelkleurig papier. Ook zijn heldere markeringen, pailletten, kant niet overbodig.

Stap 4

Knip het hart uit karton op de maat die je nodig hebt. Houd er rekening mee dat alle felicitatieteksten en versieringen erop moeten passen. Als je een valentijn met kant wilt versieren, knip dan twee identieke harten uit en bevestig ze aan een ervan langs de rand van de kant, en lijm de twee delen aan elkaar. Het blijkt dat de veters zich langs de contouren van het hart bevinden.

Stap 5

Denk na over je felicitatietekst. Het kan poëzie zijn, en een mooi aforisme, of gewoon woorden uit het hart. Wees niet bang om te experimenteren: hoe origineler de felicitatie, hoe beter. Schrijf de letters zorgvuldig op de valentijn. Zorg ervoor dat de letters niet afwrijven of vegen.

Stap 6

Versier je kerstkaart met glitters, kleine hartjes of een kus. Vroeger, toen brieven naar dierbaren werden gestuurd, werden ze bespoten met parfum. Hetzelfde kan worden gedaan met een valentijn. Het belangrijkste is dat het je ware gevoelens weerspiegelt.

Aanbevolen: