Hoe Maak Je Een Kinderfeestje Veilig

Hoe Maak Je Een Kinderfeestje Veilig
Hoe Maak Je Een Kinderfeestje Veilig

Video: Hoe Maak Je Een Kinderfeestje Veilig

Video: Hoe Maak Je Een Kinderfeestje Veilig
Video: styling: een zwart-wit kinderfeestje in de tuin | vtwonen | tips 2024, Mei
Anonim

Een kinderfeestje organiseren is geen gemakkelijke opgave. Ouders zijn op zoek naar animators, denken na over traktaties en geschenken om de jarige en gasten te plezieren. Het is ook belangrijk om niet te vergeten dat de vakantie voor kinderen niet alleen leuk, maar ook veilig moet zijn.

Hoe maak je een kinderfeestje veilig
Hoe maak je een kinderfeestje veilig

Het maakt niet uit waar u de vakantie viert - thuis, in een restaurant of in een kinderclub. De plaats van de vakantie moet worden versierd. Meestal zijn ouders beperkt tot ballonnen en felicitaties. Het is beter om de striae hoger te hangen, zodat kinderen er niet bij kunnen en ze eraf kunnen trekken. Het is beter om decoraties aan de muur te bevestigen met plakband of dubbelzijdig plakband in plaats van met knopen en spelden.

Als het registratiegebied groot is, vertrouw dan de decoratie met ballonnen toe aan gespecialiseerde bedrijven. Dergelijke bureaus kunnen de optimale hoeveelheid en kleurenschema kiezen, en de ballonnen zelf zullen van hoge kwaliteit zijn en gevuld met helium. Deze ballen zijn veiliger dan gewone ballen. Gewone ballen kunnen op de grond strooien en uiteenspatten, en baby's beangstigen.

Het is beter om geen verse bloemen te gebruiken voor decoratie. Kinderen kunnen allergisch zijn voor hun sterke geur en sommige peuters zullen ze via de mond willen proeven. En vazen met water kunnen door kleine bewegingen worden omgegooid.

De meeste aandacht moet worden besteed aan de inrichting van de kindertafel. De kindertafel moet altijd apart van de volwassene worden geplaatst. Als de vakantie is gepland voor kinderen onder de 10 jaar, moeten de borden op tafel van plastic zijn (wegwerp- of herbruikbaar). Nu is er een enorme keuze aan wegwerpservies met stripfiguren of originele prints. Plastic borden op de kindertafel zijn geen kans om tijd te besparen bij de daaropvolgende reiniging, maar de veiligheid van kinderen. Keramische borden kunnen een kind breken en snijden, en glazen glazen horen helemaal niet op een kinderfeestje.

Maar de kindertafel is niet alleen decoratie, maar ook lekkernijen. Meestal zijn kinderen moeilijk te plaatsen en iets te eten te krijgen. Maar een lekkere snack is een must. Er moeten veel flessen water en sappen op tafel staan. Het is beter om sappen in kleine geportioneerde pakjes te doen. Voor een snack zijn kleine sandwiches met kaas, gebakken kalkoen geschikt. Zet fruit in een vaas: bananen, appels, peren, mandarijnen. Vermijd druiven die gemakkelijk te stikken zijn. Bied voor snoepjes koekjes, koekjes, crackers, chocoladerepen aan. Het is beter om geen pillen en kleine gummies op tafel te zetten.

Aanbevolen: