Hoe Maak Je Een Kinderfeestje

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kinderfeestje
Hoe Maak Je Een Kinderfeestje

Video: Hoe Maak Je Een Kinderfeestje

Video: Hoe Maak Je Een Kinderfeestje
Video: Escape Room Kinderfeestje organiseren 2024, Mei
Anonim

Voor elk kind is een verjaardag een speciale vakantie waarin veel gelachen en plezier zal zijn, veel aangename verrassingen en verrassingen. En de taak voor volwassenen is om deze dag zo te maken dat hij zich deze prachtige momenten het hele jaar door kan herinneren.

Hoe maak je een kinderfeestje
Hoe maak je een kinderfeestje

instructies:

Stap 1

Met de voorbereidingen moet vooraf worden begonnen, minimaal twee weken voor de geplande vakantie. Zorg ervoor dat u met uw kind bespreekt wie hij wil uitnodigen en bied aan om uitnodigingskaarten met hem te maken. Hij zal graag iets met zijn eigen handen doen, en gasten zullen zeker blij zijn om deze uitnodigingen te ontvangen.

Stap 2

Het feest voor de baby moet 's ochtends beginnen. Terwijl hij slaapt, kun je madeliefjes uit papier knippen en op het tapijt leggen, de kamer versieren met ballonnen en een mand met zijn favoriete lekkernijen naast de wieg zetten.

Stap 3

Vergeet niet om de kamer voor te bereiden waar het plezier zal plaatsvinden - maak zoveel mogelijk ruimte vrij door onnodige meubels in de hoeken te duwen. Banken en fauteuils kun je beter afdekken met een soort deken, want een kinderfeestje is een ware tornado! Beperk hun vrijheid niet, laat ze vanuit het hart dartelen. Hang slingers en ballonnen op en voor de ingang hangt voor de gasten een kleurrijke poster: "Welkom!". Als de middelen en de verbeelding het toelaten, kun je de kamer ombouwen tot bijvoorbeeld het dek van een schip, of in een oud kasteel, of in een land door het kijkglas. Kinderen zullen dit idee zeker erg leuk vinden.

Stap 4

Het menu bevat niet per se salades en warme gerechten; kinderen zullen verrukt zijn van fruit, ijs en cake. Koop in plaats van elegante en dure wijnglazen die per ongeluk kunnen breken, meerkleurig wegwerpservies. Gebruik verschillende vlaggen en parasols als tafeldecoratie. De taart moet met traditionele kaarsen zijn.

Stap 5

Ontmoet de gasten samen met de jarige, zorg ervoor dat je ze allemaal opvrolijkt en merk op hoe goed ze eruit zien.

Stap 6

Op elk kinderfeestje horen natuurlijk veel spelletjes en wedstrijden. Zo'n spel als een speurtocht is erg spannend voor kinderen. Het punt is dat er iets verstopt zit op een bepaalde plaats.

Schrijf een briefje met de locatie van het volgende item, enzovoort - totdat de kinderen bij de gekoesterde schat komen.

Stap 7

Vergeet ook niet om meer buitenspellen in het programma op te nemen, anders wordt de energie van de jongens de verkeerde kant op gestuurd. Als gevolg hiervan wordt de helft van het appartement "vernietigd". Het hangt allemaal af van uw vindingrijkheid, maar vergeet niet dat alle kinderen uw feest moeten verlaten met de prijzen die ze hebben gewonnen, dus maak u zorgen om ze van tevoren te kopen.

Stap 8

Zoals elke vakantie moet ook een verjaardag zijn hoogtepunt hebben. Het kan vuurwerk zijn, vliegeren, enz. Het belangrijkste is dat het kind geïnteresseerd is, en dan zeker - hij zal zich deze avond nog lang herinneren.

Aanbevolen: