Hoe Organiseer Je Een Kinderfeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Kinderfeestje?
Hoe Organiseer Je Een Kinderfeestje?

Video: Hoe Organiseer Je Een Kinderfeestje?

Video: Hoe Organiseer Je Een Kinderfeestje?
Video: Hoe organiseer je een fantastisch kinderfeestje? - Hema helpt 2024, Mei
Anonim

Het organiseren van een kinderfeestje is een arbeidsintensieve maar interessante taak. Om het evenement helder, leuk en kleurrijk te laten zijn, is het noodzakelijk om rekening te houden met veel belangrijke punten: van het maken van uitnodigingen tot het schrijven van een script.

Hoe organiseer je een kinderfeestje?
Hoe organiseer je een kinderfeestje?

instructies:

Stap 1

Zorg voor een duidelijk voorbereidingsplan. Maak een lijst van alle dingen die gedaan moeten worden, de deadlines die gehaald moeten worden. U kunt personen aanwijzen die verantwoordelijk zijn voor elk punt van het plan.

Stap 2

Om een interessant kinderfeestje te organiseren en te peddelen, moet u het thema en het hoofdidee bepalen. Schattenjacht, bij Assepoesters bal, carnaval of gemaskerd bal, plezier begint - er zijn veel opties. Houd rekening met de interesses, hobby's en hobby's van het kind.

Stap 3

Bedenk een plan voor de vakantie, rekening houdend met de leeftijdskenmerken van de kinderen, de nodige dynamiek van de vakantie. Speel aan het begin van het evenement ijsbrekende spelletjes die de kinderen helpen te ontspannen. Hier is een voorbeeld van zo'n spel: alle deelnemers zitten in een kring, een van hen wordt op een hoed gezet. Op de muziek zetten ze hun hoeden met de klok mee op elkaar. Zodra de muziek stopt, moet degene die de hoed draagt een taak uitvoeren (rond de stoelen rennen, dansen, een dier uitbeelden, enzovoort).

Stap 4

Speel aandachtsspellen voor belangrijke punten. Het programma kan bestaan uit een poppentheater, tekenfilms kijken, bewegen, bordspellen, rustige spelletjes, wedstrijden, sweepstakes en creatieve activiteiten.

Stap 5

Maak vakantie-uitnodigingen nadat je het thema hebt gekozen. Als u een zeefeest plant - uitnodigingen kunnen worden gemaakt in de vorm van een schip of een reddingsboei, u kunt een bepaalde kleurencombinatie toevoegen (wit en blauw).

Stap 6

Denk na over het menu. Kinderen komen niet altijd eten, dus sandwiches, canapés, fruit, desserts, snoep zijn geweldig. Versier de gerechten mooi zodat de kinderen trek krijgen. Leg bijvoorbeeld op een toast gemaakt van plastic radijs de wielen neer, van gesmolten kaas - de carrosserie van de auto, met olijven, stukjes groenten, leg de koplampen en ramen neer.

Stap 7

Plan het tijdstip van het feest zo in dat je het beëindigt op een moment dat de kinderen al moe zijn, maar toch willen spelen. Dit zal aangename indrukken achterlaten en de kinderen zullen de vakantie willen herhalen.

Stap 8

Praat met de ouders van de genodigden om de kinderen thuis te krijgen. Vraag je ouders om op een duidelijk afgesproken tijdstip te komen en zorg ervoor dat je hun telefoonnummers van hen overneemt.

Stap 9

Denk aan kleine prijsjes voor kinderen voor deelname aan wedstrijden en spelletjes. Probeer iedereen te belonen zodat niemand beledigd weggaat.

Stap 10

Wees aan het einde van het feest geïnteresseerd in de ervaringen van de kinderen. Zo heb je de volgende keer de kans om een kinderfeestje nog beter en interessanter te organiseren!

Aanbevolen: