Hoe Een Huwelijksjaar Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huwelijksjaar Te Vieren?
Hoe Een Huwelijksjaar Te Vieren?

Video: Hoe Een Huwelijksjaar Te Vieren?

Video: Hoe Een Huwelijksjaar Te Vieren?
Video: Hoe om staande te blyin vevolging (4) 2024, Mei
Anonim

De boeket-snoepperiode is ver voorbij, je hoeft je geen zorgen te maken over het afscheid voor de nacht en wachten op de volgende date. Jullie wonen nu bijna een jaar samen, jullie relatie is nog steeds gevuld met warmte, liefde en tederheid. De eerste verjaardag van een leven samen nadert en ik wil het op een speciale manier doorbrengen, want dit is een belangrijke dag. Een beetje moeite en fantasie, en je zult deze vakantie geweldig maken.

Hoe een huwelijksjaar te vieren?
Hoe een huwelijksjaar te vieren?

Noodzakelijk

  • - Cadeau;
  • - stukken papier;
  • - een pen;

instructies:

Stap 1

Zorg voor een geschenk voor uw significante andere. Aangezien dit de eerste verjaardag is, kunt u iets geven dat u aan deze dag zal herinneren en misschien nuttig zal zijn voor u alle volgende jaren, die u zeker samen zult doorbrengen. Dit kan bijvoorbeeld een picknickset zijn voor meerdere personen. Dit geschenk zal zelfs nuttig zijn als je kinderen hebt.

Stap 2

Denk na over de romantische component van uw felicitaties. Allereerst is je verjaardag de dag van je liefde. En je moet je niet alleen beperken tot een praktisch geschenk. Bewerk een muziekvideo met je foto's gemaakt tijdens een relatie van een jaar. Schrijf een gedicht. Als creativiteit niet je sterkste punt is, wanhoop dan niet. Bestel bij een fotostudio een boek met je foto's of een kalender voor het volgende jaar, ook versierd met je foto's.

Stap 3

Bepaal precies hoe u de vakantie wilt doorbrengen. U kunt uw vrienden bellen zodat ze blij met ons zullen zijn. Maar u kunt de dag en de avond samen doorbrengen. Wijd een vakantie aan herinneringen. Om het gemakkelijker te maken, schrijft u eenvoudige vragen op de stukjes papier en beantwoordt u ze achtereenvolgens. Je kunt bijvoorbeeld het volgende schrijven: "Wat was het belangrijkste voor ons dit jaar?", "Welke dag zou je willen herhalen?", "Wat heb je me ooit willen vertellen, maar durfde niet?" enz.

Stap 4

Reserveer 's avonds een tafel in een restaurant of loop gewoon door de stad, maak een ritje in de attracties, hand in hand. Bekijk de zonsondergang vanaf de waterkant, luister naar muziek terwijl je een koptelefoon met elkaar deelt. Voel dat het jaar nog maar het begin is van je langdurige en langdurige relatie. Geniet van elke minuut van deze dag en je zult begrijpen hoe belangrijk het voor je is dat je 's nachts geen afscheid hoeft te nemen. Je hebt een huis waar je samenwoont en waar je altijd kunt terugkeren om de vakantie op een romantische avond af te sluiten.

Aanbevolen: