Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksjaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksjaar?
Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksjaar?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksjaar?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Huwelijksjaar?
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, April
Anonim

De eerste huwelijksverjaardag van een jong stel is altijd een vreugdevolle gebeurtenis, en niet alleen voor de pasgetrouwden zelf, maar ook voor familie en vrienden. Gefeliciteerd met deze fijne vakantie moet ook leuk, interessant en onvergetelijk zijn, zoals het moment waarop twee verliefde harten één werden.

Hoe feliciteer je met een huwelijksjaar?
Hoe feliciteer je met een huwelijksjaar?

instructies:

Stap 1

Aangezien de eerste huwelijksverjaardag overeenkomt met de naam van de katoenprint, kunt u contact opnemen met speciale instellingen die foto's van de pasgetrouwden op bedlinnen kunnen afdrukken: bijvoorbeeld aparte afbeeldingen van de man en vrouw op de kussens en een gezamenlijke trouwfoto op het dekbedovertrek. Dit is een geweldig cadeau dat zeker het meest geliefde zal worden in een jong gezin. Daarnaast kunnen gewoon mooie sjaals of sjaals, een mooi feestelijk tafelkleed, gordijnen of sprei voor de slaapkamer, een cadeaubon voor de lingeriesalon een goed cadeau zijn.

Stap 2

Als de bruiloft in de zomer was, regel dan een vakantie voor het jonge gezin in de traditionele Russische stijl: meisjes in chintz-overgooiers, jonge mannen in overhemden. Leid rondedansen, weef kransen en zing 's avonds liedjes bij het vuur. Nu is het in de mode om terug te keren naar de roots, en zo'n vakantie zal nog lang door alle genodigden worden besproken. En de foto's blijven niet slechter dan trouwfoto's.

Stap 3

Bestel een astroloog voor hun gezinsleven bij een professionele astroloog. Je vrienden zullen geïnteresseerd zijn om te weten wanneer voorspoed en welzijn hen te wachten staan, wanneer de sterren gunstig zullen zijn voor het uiterlijk van kinderen, en welke jaren een crisis kunnen zijn en hoe deze te vermijden.

Stap 4

Een leuk cadeau kan ook een certificaat zijn voor het volgen van gezinstrainingen: voor vertrouwen, voor de rolverdeling in het gezin, voor het verbeteren van het microklimaat, vooral als het jonge gezin bij hun ouders woont. Het belangrijkste is om je geschenk correct te presenteren, zodat de jongeren niet het gevoel hebben dat je denkt dat ze dom zijn en iets willen leren, maar vanuit het oogpunt van het versterken van liefde en wederzijds begrip in het gezin. Of misschien ga je samen naar deze trainingen, dan kun je je conclusies en overwegingen met elkaar delen.

Stap 5

Als een jong gezin niet van plan is om gasten uit te nodigen en een grote vakantie te regelen, bel ze dan gewoon en feliciteer ze met zo'n prachtige dag. Gelukkige jonggehuwden zullen blij zijn dat u de datum van hun huwelijk herinnert, dat u oprecht blij voor hen bent en hen geluk wenst.

Aanbevolen: