Zo Maak Je Een Kinderfeestmenu

Inhoudsopgave:

Zo Maak Je Een Kinderfeestmenu
Zo Maak Je Een Kinderfeestmenu

Video: Zo Maak Je Een Kinderfeestmenu

Video: Zo Maak Je Een Kinderfeestmenu
Video: Andijviestamppot recept - Jumbo 2024, Mei
Anonim

Kinderen met eetlust hebben een gecompliceerde relatie: hij wordt plotseling wakker en verdwijnt dan ergens. Deze vergankelijkheid brengt ouders uit hun evenwicht. In de strijd tegen de vijand zijn alle middelen goed: vermaningen, bedreigingen, dansen met een lepel. Het menu voor een kinderfeestje is een bijzonder gesprek. De lijst met gerechten moet zo worden opgesteld dat niet één, maar veel grillen alles met plezier eten. De taak is moeilijk, maar uitvoerbaar.

Zo maak je een kinderfeestmenu
Zo maak je een kinderfeestmenu

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om je eetlust op te wekken. Om dit te doen, kun je alle gasten behandelen met ascorbinezuur en de traktatie verslaan als een sleutel tot een sprookjesland. Buitenspelen en wedstrijden organiseren. Laat ze zwemmen in het zwembad, op het gras liggen of in de sneeuwbanken, afhankelijk van het seizoen, trampoline springen, rennen. Uitlaten tot de gewenste staat, dan zijn de kinderen klaar om zelfs een olifant op te eten.

Stap 2

Zet niet alle gerechten tegelijk op tafel. Het is het beste om ze door elkaar te vervangen. Je kunt beginnen met een lichte bouillon met gehaktballen, pastasterren, vergezeld van een sprookje over een magisch elixer dat heroïsche kracht geeft. Serveer het in een heldere mooie terrine, gestileerd als een fantastisch bad.

Stap 3

Leuke decoratie van gerechten. Er zijn veel opties om meesterwerken te maken van eenvoudige schnitzels en aardappelpuree. Gewone gestoomde hamburgers kunnen veranderen in grappige egels, dikbuikige mannen of schattige beren. Aardappelpuree kan worden gekleurd met wortelen, bieten, kruiden en andere natuurlijke kleurstoffen en een zevenkleurige bloem maken, waarvan de bloemblaadjes eten zouden moeten wensen. Een paar salades kunnen worden gemaakt in de vorm van een beer, konijn, bal, wortel, enz. Voor een snack zijn lichte broodjes geschikt, waarvan je gemakkelijk boten met zeilen kunt maken van kaas of de gezichten van grappige kleine mensen.

Stap 4

Kinderen mogen niet aan tafel zitten en moe worden van het kijken naar de borden. Na het hoofdgerecht met een bijgerecht en salades moet je een disco organiseren met dansspelletjes en wedstrijden, en ondertussen een buffet maken van hapjes, sandwiches, canapés, fruit, gebak en veel drankjes.

Stap 5

Het serveren van de cake moet ongebruikelijk worden gemaakt. Je kunt een scenario bedenken waarin de slechterik de held van de taart van de gelegenheid steelt, en je moet het vinden door de zoektocht te voltooien en alle voorgestelde taken te voltooien. Het dessert zal dus aantrekkelijker worden, omdat het wordt verdiend door proeven.

Stap 6

Bij een kindertaart horen kaarsjes. Het dessert wordt geserveerd met sappen, vruchtendranken, kruidendrankjes of thee. Tijdens het zoete feest worden rustige wedstrijden gehouden en worden win-win loten met kleine geschenken voor elk van de gasten verloot.

Aanbevolen: