Catalogus Van Modieuze Bruidsmeisjesoutfits

Catalogus Van Modieuze Bruidsmeisjesoutfits
Catalogus Van Modieuze Bruidsmeisjesoutfits

Video: Catalogus Van Modieuze Bruidsmeisjesoutfits

Video: Catalogus Van Modieuze Bruidsmeisjesoutfits
Video: Bruidsmeisjes 2024, April
Anonim

In het Westen is er een traditie om jurken van dezelfde stijl te kopen voor bruidsmeisjes. Maar in Rusland worden vaker outfits gekozen die qua stijl en kleur veel voorkomen. In ieder geval moeten bruidsmeisjes vermijden om halslijnen en te hoge hakken te onthullen, evenals rokken tot over de knie.

Catalogus van modieuze bruidsmeisjesoutfits
Catalogus van modieuze bruidsmeisjesoutfits

Als de bruid wil dat de groepshuwelijksfoto een succes wordt, moet ze zeker deelnemen aan de selectie van outfits voor haar bruidsmeisjes. Jurken in dezelfde stijl zijn een goede optie, omdat de meisjes de bruid gunstig zullen laten uitkomen en er harmonieus uit zullen zien op de foto's. Maar iedereen heeft verschillende vormen, dus bruidsmeisjes kunnen zich ongemakkelijk voelen in dezelfde outfits.

Deze optie is acceptabel als er weinig vrienden (3-4) zijn en ze ongeveer dezelfde lichaamsbouw hebben.

Meestal kiezen meisjes jurken met hetzelfde kleurenschema, maar verschillende stijlen als modieuze outfits. In dit geval kan elk bruidsmeisje dragen wat echt bij haar past. Maar er zijn bepaalde beperkingen. Jurken mogen niet te flitsend of flitsend zijn. Een outfit met een vrij eenvoudige snit en neutrale kleuren is ideaal. Bruidsmeisjes zullen er goed uitzien in maxi-jurken. Ze zijn vrouwelijk en vrij elegant.

Als de meisjes niet van hetzelfde kleurenschema houden, kun je jurken met bijpassende kleurtinten kiezen. Wit en zwart, koraal en mint, en roze en grijs zien er bijvoorbeeld geweldig uit bij elkaar. De meest modieuze worden nu beschouwd als pastelkleurige avondjurken, die perfect zijn als trouwjurk. Meestal stelt de bruid een bepaald kleurenschema in en moeten de vriendinnen de outfits van de meest geschikte tinten kiezen.

Steeds vaker begonnen meisjes vleeskleurige outfits te kiezen. "Nude" tinten zijn neutraal en geschikt voor elk type uitstraling. Maar deze outfit zal vooral effectief zijn om een gebruinde huid te laten stralen. De kleurrijke en heldere turquoise kleur van de jurk is perfect voor brunettes en blondines. Bovendien zal het goed passen bij de witte jurk van de bruid. Let bij het kiezen van een kleurenschema op de ivoortint. Toegegeven, hij is zo dicht mogelijk bij wit, en de bruid kan zich ongemakkelijk voelen bij haar vrienden in vergelijkbare outfits.

Maar de kleuren van de rode reeks kunnen gemakkelijk worden gebruikt als hoofdkleur voor bruidsmeisjesjurken. Het is het beste om felrode of bordeauxrode outfits te kiezen in tegenstelling tot wit. De roze kleur van de jurk is een echte klassieker van het genre. Hier zijn verschillende tinten toegestaan - van delicate pastel tot gedurfde framboos. Als de bruiloft in de zomer wordt gehouden, kunt u de voorkeur geven aan outfits van gele stof. Een goede optie zijn jurken met een originele bloemen- of geometrische print, gestreept of geruit. Het lijkt misschien vreemd voor sommigen, maar nu zijn zwart-wit bruiloften in de ware zin van het woord in de mode. Bruidsmeisjes kiezen zelf elegante zwarte outfits.

Merk op dat geel vooral geschikt is voor brunettes met een donkere huidskleur. Als je vrienden blonde blondines zijn, moet je het opgeven.

Als de meisjes besluiten om jurken te kiezen die alleen in stijl en kleur hetzelfde zijn, kunnen ze worden aangevuld met dezelfde accessoires. Dit verwijst naar zomerparaplu's, sieraden, zonnebrillen en meer. Ook bruidsmeisjes kunnen dezelfde stijlvolle schoenen hebben.

Aanbevolen: