Wat Te Koken Voor Een Romantisch Diner?

Inhoudsopgave:

Wat Te Koken Voor Een Romantisch Diner?
Wat Te Koken Voor Een Romantisch Diner?

Video: Wat Te Koken Voor Een Romantisch Diner?

Video: Wat Te Koken Voor Een Romantisch Diner?
Video: Wat te koken met gehakt Zie hoe heerlijk het diner is geworden 2024, April
Anonim

Elk verliefd stel heeft van tijd tot tijd privacy en romantiek nodig. In dit geval is het het beste om tijd thuis door te brengen, zodat niemand stoort of tussenbeide komt. Als u een avond vol liefde plant, moet u deze beginnen met een diner. Tegelijkertijd moeten de gerechten niet alleen lekker zijn, maar ook gemakkelijk te bereiden. Sta niet enkele uren stil bij het fornuis, want je hebt nog kracht nodig voor de komende avond.

Wat te koken voor een romantisch diner?
Wat te koken voor een romantisch diner?

instructies:

Stap 1

Om uw eetlust te vergroten, begint u uw diner met een lichte groentesalade. De ingrediënten voor een gerecht kunnen het eenvoudigst zijn. Bijvoorbeeld slablaadjes (grof hakken), cherrytomaatjes (in 2 delen gesneden), rode ui (fijn hakken), ontpitte olijven en olijven (heel laten), fetakaas (in blokjes gesneden) - dit is de minimale set producten voor een heerlijke salade. Breng alle ingrediënten op smaak met olijfolie, voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed.

Stap 2

Voor een meer romantische salade is een andere optie geschikt. Het gerecht wordt in lagen in de vorm van een hart op een plat bord gelegd. Elke laag moet worden bedekt met mayonaise. Maar de belangrijkste componenten kunnen van alles zijn. Bijvoorbeeld gekookte kipfilet; gesnipperde ui; gekookte wortelen, eieren en harde kaas, geraspt; evenals gekookte bieten. Deze heldere groente gemengd met mayonaise zou de stevige compositie moeten voltooien.

Stap 3

Wanneer je trek krijgt, is het tijd om een warme maaltijd te serveren. Om het jezelf gemakkelijker te maken om te koken, kun je het beste de oven gebruiken. Daarin kun je bijvoorbeeld varkensvlees bakken met aardappelen, uien en appels. Wrijf hiervoor de magere varkenshaas (ongeveer 1,5 kg) in met een aromatisch mengsel (boter - 1 eetlepel, gehakte salie, 1/2 theelepel zout en peper) en laat het 30 minuten trekken. Daarna wordt het vlees gemodelleerd met platen van maximaal een centimeter breed.

Stap 4

Schil de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Vet een bakplaat in met olie, leg het vlees in het midden en de aardappelen en uien, in halve ringen gesneden, langs de randen. Bak het gerecht op 180 graden slechts 20 minuten en voeg dan de in plakjes gesneden zure appel toe op een bakplaat. We blijven het varkensvlees met groenten nog 40 minuten bakken. Om te zien of het vlees gaar is, prik je er met een mes in. Een helder sap geeft de voltooiing van het proces aan.

Stap 5

Een romantisch diner is niet compleet zonder dessert, dat licht moet zijn. Taarten, gebak of koekjes moeten in dit geval worden vermeden. De beste optie is aardbeien met room. Je hebt zware gekoelde room nodig, die moet worden opgeklopt (bij voorkeur met een mixer) tot hij dikker wordt. Voeg vervolgens naar smaak de poedersuiker toe. Doe de doormidden gesneden aardbeien samen met de slagroom in een ijsglas. Dit moet in lagen gebeuren. We sturen het afgewerkte dessert naar de koelkast om in de coulissen te wachten.

Aanbevolen: