Hoe Niet Te Drinken In Een Bedrijf

Inhoudsopgave:

Hoe Niet Te Drinken In Een Bedrijf
Hoe Niet Te Drinken In Een Bedrijf
Anonim

Je was uitgenodigd voor een ander feest en natuurlijk ging je akkoord. Chatten met vrienden is geweldig, maar zulke bijeenkomsten gaan zelden zonder overvloedige alcoholische plengoffers. Om niet in het gezelschap te drinken, zul je overtuigende argumenten moeten vinden - zowel voor vrienden als voor jezelf.

Hoe niet te drinken in een bedrijf
Hoe niet te drinken in een bedrijf

instructies:

Stap 1

Als je het moeilijk vindt om geen extra cocktail of glas wijn te drinken, kies dan de juiste plek aan tafel. Ga niet naast een warm gezelschap van vrienden zitten - in hun gezelschap zal het moeilijk voor je zijn om jezelf te beheersen. Het is beter als niet erg bekende mensen je tafelburen worden. Ideale metgezellen zijn kinderen, zwangere vrouwen en hun eigen baas.

Stap 2

Verplaats de flessen van u af. Om je niet te vervelen, zet je een kan fruitdrank of andere alcoholvrije drank naast het bord. Eet fruit - ze helpen af te leiden van gedachten aan alcohol. Vermijd voedingsmiddelen die verband houden met drinken. Ben je gewend om augurken te begeleiden met een shot wodka en kaas met rode wijn, kies dan voor meer neutrale snacks, zoals vleeswaren of salade.

Stap 3

Chat met je buren aan tafel. Dit zal je afleiden van je gedachten aan alcohol en je in staat stellen om een leuke avond te hebben. Vertel grappen, grapjes, je kunt zelfs zingen. Als er dans of spelletjes gepland zijn, weiger dan niet om mee te doen.

Stap 4

Je bent niet van plan om te drinken, maar je bent bang dat je vrienden je niet zullen begrijpen? Bereid vooraf een toelichting voor. De makkelijkste manier is om met je eigen auto naar het feest te komen en aan te bieden wie dat wil mee naar huis te nemen. Dit is meestal voldoende om geen last te hebben van toast.

Stap 5

Als deze optie voor u niet werkt, zoek dan een andere verklaring. Verwijs niet naar de ziekte - dit kan achterdocht en allerlei gissingen over de diagnose veroorzaken. Probeer een meer subtiele wandeling. Vage hint naar het categorische alcoholverbod door een meester in Ayurveda, acupunctuur of yoga. Hint dat de cursus zo duur is dat je het je gewoon niet kunt veroorloven om het programma te onderbreken. De meeste aanwezigen zullen je niet begrijpen en zullen je gewoon met rust laten.

Stap 6

Wil je je eigen brutaliteit demonstreren? Zeg dan gewoon dat je na gisteren niet eens meer aan drinken kunt denken. Zelfs verstokte alcoholisten zullen met begrip omgaan met iemand die zich in een dergelijke situatie bevindt. En je vrienden zullen des te meer bezorgdheid tonen en zullen niet aandringen op het onmiddellijk drinken van de volgende portie alcohol. Wat je eigenlijk nodig hebt.

Aanbevolen: