Hoe Je 1 April Beter En Leuker Kunt Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Je 1 April Beter En Leuker Kunt Vieren
Hoe Je 1 April Beter En Leuker Kunt Vieren

Video: Hoe Je 1 April Beter En Leuker Kunt Vieren

Video: Hoe Je 1 April Beter En Leuker Kunt Vieren
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, Mei
Anonim

1 april is de dag van het lachen, grappen en praktische grappen. Als je op 1 april met niemand een grap hebt gemaakt, bedenk dan dat de dag verspild is. Je kunt je alvast voorbereiden op een leuke vakantie. Als je echter grappen bedenkt, moet je onthouden dat ze niemand mogen beledigen of beledigen.

Hoe vier je 1 april?
Hoe vier je 1 april?

instructies:

Stap 1

Begin de vakantie te vieren met een tekening van het huishouden. Sta vroeg op en verwissel, terwijl iedereen slaapt, pantoffels - links met rechts, klein met groot, enzovoort. Hetzelfde kan worden gedaan met kleding. Sommige kleine voorwerpen, zoals sokken of panty's, kunnen aan de kroonluchter worden opgehangen. Je familie zal lang nadenken waarom de dingen die ze gisteren naast zich hebben achtergelaten, naar andere plaatsen zijn verhuisd. Maar dan kun je bij het ontbijt samen lachen om een grapje.

Stap 2

Je kunt ook vroeg naar je werk komen en een paar grappen maken voor je collega's. Vervang suiker door zout in een suikerpot en giet thee in een koffieblikje.

Stap 3

Bel de receptie en informeer de officemanager dat Philip Kirkorov of een andere ster of beroemd persoon vandaag naar je toe zal komen. Verzin een waargebeurd verhaal over waarom de ster naar jouw kantoor moest komen. Doe het gewoon zodat niemand je zal herkennen. Over vijf minuten verspreidt het nieuws zich naar alle afdelingen en wachten alle medewerkers de hele dag op de ster.

Stap 4

Stuur berichten naar collega's per post of via een agent met een klein programma dat de computer spontaan iets laat doen. Open en sluit bijvoorbeeld een dvd-rom of schrijf woorden in hoofdletters en kleine letters, bijvoorbeeld als volgt: CONTRACT VOOR REALISATIE.

Of hier is nog een grap over degenen die ondeugende foto's op hun werkcomputer bewaren of graag games spelen in plaats van werken. Terwijl de medewerker weg is, open je de meest onthullende foto of game op zijn computer. Verklein het een beetje, zodat u de pictogrammen vanaf het bureaublad kunt zien. Maak een screenshot van deze "lelijkheid" en gebruik vervolgens de grafische editor van Paint om het naar een JPG-bestand te converteren. Stel de resulterende afbeelding in als uw bureaubladachtergrond. En let op de reactie van de medewerker als hij terugkomt. Eerst zal hij proberen de foto of game te sluiten, dan zal hij denken dat de computer is "bevroren" en hem opnieuw opstarten, en hoe verrast hij zal zijn wanneer en nadat hij hetzelfde opstartscherm ziet. Een belangrijk punt: spreek deze grappen eerst af met je systeembeheerder.

Stap 5

Je kunt voorbijgangers op straat verrassen met je uiterlijk en gedrag. Spreek bijvoorbeeld af met vrienden om zich te verkleden als criminelen en wetshandhavers. Laat er twee zwarte kousen op hun hoofd aantrekken, twee of drie worden omgevormd tot oproerpolitie, één persoon kan vermomd zijn als bewaker. Je rent de ingang uit in de volgende volgorde - eerst een bewaker die zoiets roept als "Alle schurken!", Dan oproerpolitie. Mensen in de buurt beginnen te denken dat de oproerpolitie de wacht houdt, en dan rennen "criminelen" in zwarte kousen naar buiten en volgen de anderen. Voorbijgangers zullen zich lang afvragen wie wie aan het inhalen was en wat het was.

Stap 6

Nodig je vrienden uit in een café, terwijl je probeert ze zonder geld te laten komen (zeg ze bijvoorbeeld dat je een reden hebt en je trakteert). Spreek af met de ober om de rekening vooraf te betalen, zodat je vrienden er niets van weten. En na de bijeenkomsten "ontdekken" dat u uw portemonnee thuis bent vergeten en aanbieden om weg te lopen zonder te betalen.

Stap 7

Stuur sms naar al je vrienden dat je in de problemen zit en je hulp nodig hebt. Vraag ze om naar een café te komen of je te bezoeken en wat belachelijke dingen mee te nemen, zoals een levende kip of een oude kapotte tv. Je kunt je vrienden ook promoten voor een biertje en een hapje. Men kan bijvoorbeeld een sms sturen met het verzoek om een doos bier mee te nemen, een andere - gedroogde vis of gezouten noten. En vier dan samen een fijne vakantie - April Fool's Day.

Aanbevolen: