Hoe U Voordelig Uw Bruiloft Kunt Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe U Voordelig Uw Bruiloft Kunt Vieren
Hoe U Voordelig Uw Bruiloft Kunt Vieren

Video: Hoe U Voordelig Uw Bruiloft Kunt Vieren

Video: Hoe U Voordelig Uw Bruiloft Kunt Vieren
Video: Hoe kan ik dat nou VERGETEN en VAKANTIE STRESS! | Weekvlog 246 | Wil u0026 Tien 2024, Mei
Anonim

De prijzen voor trouwdiensten, outfits en organisatie zijn extreem hoog, waardoor sommige stellen jarenlang moeten sparen voor een chique feest of zich moeten beperken tot een bescheiden familiediner. Als u droomt van een echte vakantie, maar uw budget klein is, volstaat het om verbeeldingskracht en vindingrijkheid te tonen om de bruiloft echt onvergetelijk te maken, en u begint uw gezinsleven niet met schulden en leningen.

Hoe u voordelig uw bruiloft kunt vieren
Hoe u voordelig uw bruiloft kunt vieren

instructies:

Stap 1

Begin ruim van tevoren met het plannen van je bruiloft. Een zorgvuldige ontwikkeling van het script zal je helpen om je verlangens nuchter te beoordelen en veel onbeduidende uitgaven op te geven, waarvan de noodzaak wordt opgelegd door de tradities of overtuigingen van kennissen. Een bruiloft is een van de belangrijkste familie-evenementen, dus je moet het voorbereiden, niet alleen vanuit de wens om geld te besparen, maar ook vanuit je eigen idee van een echte vakantie.

Stap 2

Probeer niet te veel geld uit te geven aan trouwpakken. De jurk en kleding van de bruidegom zullen waarschijnlijk maar één keer in je leven worden gedragen, dus je kunt erover nadenken om outfits uit je handen te kopen. Het is echter onwenselijk om een trouwjurk te huren, omdat je dan waarschijnlijk ook moet betalen voor de daaropvolgende stomerij. Een bruidsboeket en een boutonniere voor de bruidegom kunnen bij een bloemenwinkel worden besteld, wat goedkoper is dan deze accessoires bij een bruidssalon te kopen.

Stap 3

Praat met je vrienden, misschien zullen sommigen van hen ermee instemmen om privé-auto's te leveren voor de huwelijksstoet. Dit bespaart niet alleen op transport, maar ook op betaling voor chauffeursdiensten. Houd er echter rekening mee dat u op eigen kosten benzine moet kopen. Vergeet niet om dit vooraf op te lossen en extra opties op voorraad te hebben, zodat u niet in de problemen komt als een van de chauffeurs dringende zaken heeft.

Stap 4

Overweeg verschillende kandidaten van uw goede vrienden die de taken van toastmeester op zich zouden kunnen nemen. Dit stelt u niet alleen in staat om uw huwelijksbudget te verlagen, maar geeft u ook de mogelijkheid om te genieten van een vakantie die met liefde voor u is voorbereid, waarbij standaard en saaie grappen en wedstrijden worden vermeden.

Stap 5

Bij het kiezen van een plek voor het feest zelf is het niet nodig om een chique restaurant te bestellen. Je kunt rondkomen met een klein café of kantine van een lokale instelling. In dit geval kunt u zelfstandig eten en drinken kopen in hypermarkten of groothandels tegen een lage prijs. Houd er rekening mee dat het beter is om de voorbereiding van een feestelijk diner toe te vertrouwen aan familieleden en uitgenodigde vrienden, anders zal de bruid volledig uitgeput zijn op haar eigen trouwdag.

Stap 6

U kunt aanzienlijk besparen op de diensten van een fotograaf als u contact opneemt met uw vrienden die professionele fotoapparatuur hebben. Als je zulke vrienden niet hebt, onderzoek dan zorgvuldig lokale sites en forums. Veel fotografen bieden gratis fotografie aan om hun eigen portfolio te vullen. In dergelijke gevallen hoeft u alleen voor de film te betalen.

Aanbevolen: