Hoe U Voordelig Buiten Kunt Picknicken?

Inhoudsopgave:

Hoe U Voordelig Buiten Kunt Picknicken?
Hoe U Voordelig Buiten Kunt Picknicken?

Video: Hoe U Voordelig Buiten Kunt Picknicken?

Video: Hoe U Voordelig Buiten Kunt Picknicken?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

Het mooie weer is eindelijk naar ons toegekomen. We zitten graag op het gras voor een romantische ontmoeting in de natuur, een picknick met vrienden of familie. Om ervoor te zorgen dat deze wandeling alleen goede indrukken achterlaat, zodat u later geen spijt krijgt van verspild geld, kunt u deze voordelige ideeën gebruiken.

Hoe u voordelig buiten kunt picknicken?
Hoe u voordelig buiten kunt picknicken?

instructies:

Stap 1

praktisch

Voor eten en wandelen in de frisse lucht hoef je niet ver te reizen, zeker niet met kinderen. Gebruik het minimum aantal voertuigen. Kook niet veel voedsel. Het belangrijkste doel is om weg te communiceren van tv-schermen en computers.

Stap 2

Eenvoud

Gebruik groenten als basis om het plezier van een picknick te combineren met zuinigheid en voedingsbalans. Komkommers, tomaten, radijsjes en kruiden. Ze hoeven niet gekookt te worden, ze zijn goedkoop tijdens het seizoen. Zelfgemaakte ingeblikte groenten en lecho-sauzen zullen een geweldige aanvulling zijn op uw voorgerechten.

Stap 3

Samen koken

Snel koken wordt door iedereen gewaardeerd, dus iedereen zou moeten koken op een picknick. Betrek de kinderen bij het maken van sandwiches. Volwassenen zorgen voor het serveren van kant-en-klare maaltijden.

Stap 4

Voordelige maaltijden

Gebruik stoofschotels en omeletten op basis van eieren en kwark, groenten en worstjes. Het is goedkoop, handig en zeer veelzijdig. Er is een grote verscheidenheid aan hartige en zoete stoofschotels die nuttig en gemakkelijk te bereiden kunnen zijn. Je kunt de braadstukken in plastic bakjes doen en garneren met kruiden en groenten in de natuur.

Gebruik salades om variatie aan uw picknickmenu toe te voegen. Bereid salade-ingrediënten van tevoren: gekookte rijst en aardappelen, doperwtjes en stukjes worst, krabsticks, enz. Neem natuuryoghurt en mosterd mee als dressing. Als toetje zou het leuk zijn om fruit en koekjes te hebben. Vergeet water en sappen niet.

Stap 5

diversiteit

Als u geen salades kookt, kunt u een "wilde" picknick houden en bestek vergeten. Snacks en sandwiches eet je met je vingers, dat wordt leuk!!!

Aanbevolen: