Zo Vier Je Voordelig Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Voordelig Je Verjaardag
Zo Vier Je Voordelig Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Voordelig Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Voordelig Je Verjaardag
Video: Hé Kanjer dit is je verjaardag 2024, April
Anonim

De goedkoopste manier om je verjaardag te vieren, is door niemand uit te nodigen. Maar als deze optie te radicaal is, denk dan goed na over welke kosten je te maken krijgt, streep het overtollige door en concentreer je op wat je daadwerkelijk kunt trekken.

Zo vier je voordelig je verjaardag
Zo vier je voordelig je verjaardag

instructies:

Stap 1

Nodig gasten uit in uw appartement of zomerhuisje, zo vermijdt u de kosten die gepaard gaan met het huren van een restaurant of café.

Stap 2

Denk aan een vakantiemenu. Als je je verjaardag viert in de datsja, zijn kebab en verse groenten de beste optie. Thuis zijn augurken, gebakken vlees, aardappelen in welke vorm dan ook perfect. Als er onder uw familieleden mensen zijn die graag huiswerk maken, vraag hen dan om verschillende potten komkommers, tomaten, champignons en paprika's toe te wijzen voor het evenement.

Stap 3

Bedenk waar je eten en drinken kunt kopen. Aangezien alcohol de belangrijkste kostenpost van elke vakantie is, moet u kleine groothandels bezoeken, dit bespaart tot 40% op de kosten. Zoek uit of er promoties zijn in de winkels van de stad wanneer je twee producten kunt kopen voor de prijs van één. Kies bij de inkoop van vlees en delicatessen voor een betrouwbare fabrikant, zodat het feest niet eindigt op de afdeling infectieziekten. Zoek van tevoren uit welke van de genodigden het vegetarisme aanhangt, om niet te veel te kopen.

Stap 4

Bereid de hoofdmaaltijden zelf. Het is bijvoorbeeld helemaal niet nodig om pizza thuis te bestellen, het kan zelfs worden bereid door een persoon die niet bijzonder ervaren is in koken, en de besparing zal oplopen tot 60%. Als je niet goed kunt koken, neem dan een vriend mee.

Stap 5

Versier de kamer met wat je hebt. U kunt uw verzameling waaiersjaals aan de muren hangen of containers met wilde bloemen op de planken plaatsen. Als je wilt, kun je ballonnen kopen, ze zijn niet zo duur.

Stap 6

Als je je verjaardag in een café wilt vieren, bekijk dan de verschillende couponsites. Wellicht kunt u een geschikte vestiging vinden met een flinke korting, de besparing op zo'n actie kan oplopen tot 70%. Wel is het van belang om duidelijk te maken hoeveel genodigden met de coupon bediend kunnen worden, of de korting geldt voor alcoholische dranken en op welke uren de aanbieding gebruikt kan worden.

Aanbevolen: