Welke Jurk Te Kiezen Om De Komst Van Te Vieren

Inhoudsopgave:

Welke Jurk Te Kiezen Om De Komst Van Te Vieren
Welke Jurk Te Kiezen Om De Komst Van Te Vieren

Video: Welke Jurk Te Kiezen Om De Komst Van Te Vieren

Video: Welke Jurk Te Kiezen Om De Komst Van Te Vieren
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, Maart
Anonim

Er zijn nog maar heel weinig dagen over voor het begin van de vakantie, wat betekent dat het hoog tijd is om de jurk te vinden waarin je de verbeelding van anderen zult verbazen!

Welke jurk te kiezen om de komst van 2019 te vieren
Welke jurk te kiezen om de komst van 2019 te vieren

Volgens de Chinese kalender

Het jaar van het gele aarden varken komt eraan, wat betekent dat de jurk (als je op deze manier geluk wilt lokken) in de kleuren geel, bruin moet zijn. De gouden kleur zal heel goed zijn voor deze vakantie. Welnu, als je van plan bent om op minder plechtige momenten een nieuwe jurk te dragen, kies dan stoffen van beige, bruin, zand, oranje kleuren.

Nieuwjaarsklassiekers

Jurken gemaakt van glanzende stoffen zijn nu al een echte nieuwjaarsklassieker geworden. Voor de aankomende vakantie zal zo'n jurk vooral geschikt zijn, vooral als deze is gemaakt van stof met lurex of gouden pailletten, maar andere metallic kleuren zullen ook goed zijn.

Delicaat, luchtig, vrouwelijk

Modeontwerpers blijven modellen aanbieden van elegante jurken gemaakt van guipure of geborduurd gaas. Deze jurken zijn vooral goed voor jonge meisjes, maar volwassen dames kunnen ook patronen en kleuren vinden die bij hen passen.

Naar de laatste mode

Is mode een prioriteit voor jou? Bestel of koop dan zeker een jurk in de door Pantone voorgestelde kleuren voor winter 2018/2019. De keuze uit de meest modieuze tinten is zeer rijk - luxe rood (Red Pear of Valiant Poppy), tinten geel (Limelight, Russet Orange, Ceylon Yellow), helder (Ultra Violet) of delicaat paars (Crocus Petal), adembenemend blauwgroen (Quetzal Green).

In de mode van de vorige eeuw

Trouwens, vintage is nog steeds in zwang, dus jurken in de stijl van de jaren 50 en 60 zullen uiterst relevant zijn als je een vrouwelijke en originele outfit voor een vakantie wilt kopen. Besteed speciale aandacht aan jurken met volle rokken en open schouders.

Aanbevolen: