Hoe Te Fotograferen Op Bruiloften

Inhoudsopgave:

Hoe Te Fotograferen Op Bruiloften
Hoe Te Fotograferen Op Bruiloften

Video: Hoe Te Fotograferen Op Bruiloften

Video: Hoe Te Fotograferen Op Bruiloften
Video: Vlog #6 Bruiloft fotograferen 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste dagen in het leven van een gezin is de dag van de oprichting ervan. Een bruiloft is de meest verwachte, angstige en mooie gebeurtenis die je jarenlang op prachtige foto's wilt vastleggen. Met vaardigheid, creativiteit en vakmanschap kunt u de perfecte verzameling trouwfoto's van de bruid en bruidegom maken. Als je bent uitgenodigd als fotograaf (zelfs als amateur), probeer je dan voor te bereiden en te oefenen zodat elk van je foto's een meesterwerk van deze vakantie wordt.

Hoe te fotograferen op bruiloften
Hoe te fotograferen op bruiloften

instructies:

Stap 1

Maak vooraf kennis met het koppel om hun wensen en smaken te kennen. Sommigen willen misschien alleen portretten in hun trouwfotoalbums zien, anderen meer familiefoto's, algemene foto's en iemand wil een stapsgewijs chronologisch fotodetail van de hele bruiloft.

Stap 2

Sla alles in wat je nodig hebt voor een lange fotoshoot. Of het nu gaat om film, batterijen, een extra flashstation voor een digitale camera of iets anders, om de hele dag naadloos honderden foto's te maken.

Stap 3

Maak zoveel mogelijk foto's, zodat er straks genoeg te kiezen valt. Leid het paar, bevrijd ze zodat ze niet aarzelen om verschillende poses aan te nemen, van alles te genieten, acteur te worden voor de camera.

Stap 4

Zorg ervoor dat u buiten foto's maakt, vooral als het mooi en zonnig weer is. Deze afbeeldingen zijn meestal erg helder, natuurlijk en mooi.

Stap 5

Leg jonggehuwden vast in zowel traditionele poses als natuurlijke situaties waarin ze knuffelen, kussen en luchtig praten. Zoek naar grappige momenten, buitengewone hoeken, prachtige uitzichten.

Stap 6

Je moet alle belangrijke plotpunten van de bruiloft vastleggen, van het losgeld tot de laatste dans. Toch zijn foto's een kroniek van de gebeurtenis, probeer niets te missen.

Stap 7

Vergeet niet om foto's te maken van de gasten en nabestaanden van het bruidspaar. Vang ze niet op standaard geënsceneerde foto's, maar op interessante momenten, tijdens het deelnemen aan games en wedstrijden, in dansen. De familieleden en vrienden van het bruidspaar zullen als eersten uw fotoboek bekijken.

Stap 8

Geef niet alles, maar alleen de beste foto's. Print niet elke foto achter elkaar voor de pasgetrouwden. Kies de beste opnamen. Hoe waardevoller ze zullen zijn, hoe beter ze zijn gemaakt. Laat de bruiloft herinnerd worden door de pasgetrouwden met getextureerde, heldere, kleurrijke foto's.

Aanbevolen: