Hoe Bruiloften In De Winter Te Fotograferen

Inhoudsopgave:

Hoe Bruiloften In De Winter Te Fotograferen
Hoe Bruiloften In De Winter Te Fotograferen

Video: Hoe Bruiloften In De Winter Te Fotograferen

Video: Hoe Bruiloften In De Winter Te Fotograferen
Video: Tips voor geweldige bruidsfotografie 2024, Mei
Anonim

Traditioneel, in ons klimaat, is het trouwseizoen van april tot september. Er zijn echter dampen waarvoor vriestemperaturen, sneeuw en sneeuwstormen geen belemmering vormen. En als het kadaster en het restaurantgedeelte van het winterhuwelijksscenario niet veel verschilt van het zomerse, dan heeft fotografie in het koude seizoen zijn eigen nuances.

Hoe bruiloften in de winter te fotograferen
Hoe bruiloften in de winter te fotograferen

instructies:

Stap 1

In de regel wordt een fotosessie op een bruiloft gecombineerd met een wandeling (vóór de huwelijksceremonie of tussen de huwelijksceremonie en een banket). Tijdens dit tijdsinterval van twee tot zes uur willen pasgetrouwden vaak op zoveel mogelijk plaatsen passen. Het is belangrijk om rekening te houden met de geografie en de vervoerssituatie in de stad: het is beter om twee stops te plannen dan de hele bruiloft in de file te staan. Maar hier worden we geconfronteerd met de eerste nuance van winterfotografie: bij temperaturen onder het vriespunt is het moeilijk om langer dan twintig minuten achter elkaar buiten te zijn. Aangezien rode neuzen en oren het pasgetrouwde stel niet sieren, beperkt u de tijd die op straat wordt doorgebracht, maar voor een comfortabel verblijf op straat wordt pasgetrouwden en gasten geadviseerd zich warm te kleden. Bruiden krijgen de kans om te pronken met bontjassen en hoge laarzen. En details als een sjaal, handschoenen of mof zullen niet alleen een mooie aanvulling op het beeld zijn, maar ook interessante accessoires voor fotografie.

Stap 2

Wintertype De schoonheid van winterfotografie hangt af van de interessante natuur. Als er gelegenheid is om een bezoek te plannen aan het park of landgoed met pittoreske sneeuwbanken en besneeuwde bomen. De dag ervoor is het raadzaam om de voorgestelde opnamelocatie te inspecteren op de aanwezigheid van pluizige sneeuw, de afwezigheid van sneeuwbrij en vuil.

Stap 3

Een onverwachte wending: het fotograferen van een winterhuwelijk kan gedeeltelijk worden overgebracht naar interieurs. De wandeling kan naar het museum van oldtimers, het planetarium of het landhuis gaan. Originele locaties om te fotograferen zijn geschikt voor themabruiloften. Een zeldzame bruid zal onverschillig zijn voor de luxueuze interieurs van musea en landgoederen. En de foto's die in de botanische tuin zijn gemaakt, zullen interessant zijn om in het album te contrasteren met straatfoto's. Dergelijke opnames moeten natuurlijk vooraf worden overeengekomen.

Aanbevolen: