Hoe Mooi Een Cadeau Inpakken Voor 14 Februari: 5 Ideeën

Hoe Mooi Een Cadeau Inpakken Voor 14 Februari: 5 Ideeën
Hoe Mooi Een Cadeau Inpakken Voor 14 Februari: 5 Ideeën

Video: Hoe Mooi Een Cadeau Inpakken Voor 14 Februari: 5 Ideeën

Video: Hoe Mooi Een Cadeau Inpakken Voor 14 Februari: 5 Ideeën
Video: How to: pakje met insteekvakje 2024, Mei
Anonim

Een van de helderste en meest romantische feestdagen van het jaar komt eraan - Valentijnsdag. Liefhebbers wachten met spanning op hem om hun gevoelens te bekennen, cadeaus te geven, een verrassing voor de tweede helft te regelen en ook wat meer aandacht, zorg en genegenheid aan elkaar te schenken dan normaal. Het kiezen van een cadeau voor je wederhelft is niet eenvoudig. Maar er doen zich niet minder problemen voor met de verpakking.

Hoe mooi een cadeau inpakken voor 14 februari: 5 ideeën
Hoe mooi een cadeau inpakken voor 14 februari: 5 ideeën

Nadat je een cadeau voor 14 februari hebt gekozen, kun je het met behulp van professionals op een originele manier inpakken in een bloemen- of souvenirwinkel. Of je kunt je eigen kracht gebruiken om ons cadeau op een interessante en ongecompliceerde manier in te pakken en zo te benadrukken hoe dierbaar de persoon voor wie het bedoeld is, ons dierbaar is. Er is een onbeperkt aantal manieren en ideeën voor niet-triviaal en exclusief design.

Verpakkingsfolie

Om het cadeau er netjes uit te laten zien, is het wenselijk dat het de vorm heeft van een rechthoek of vierkant. Als het niet zo'n vorm heeft, kun je het van tevoren in een container van de juiste maat doen. Wikkel het vervolgens in met elegante folie of perkament in de kenmerkende kleuren van deze feestdag - wit of rood - en knoop een lint in een contrasterende kleur.

Postzegels gebruiken

Een andere methode om ons geschenk esthetisch te verzegelen, is door zelfgemaakte zeehonden te maken. Om dit te doen, moet je gewoon papier nemen en er een souvenir in wikkelen. Neem vervolgens een potlood met een gum aan de andere rand en knip met een administratief mes een klein hartje uit de gum. Vervolgens dopen we het in verf en stempelen we onze verpakking. Droog en bind de doos vast met gewoon touw.

Kraft papieren zak met Cupido's pijl

Draai een niet-lange buis van de helft van het kantoorblad en zet de uiteinden vast met een lijmpistool zodat het niet uit elkaar valt. Gebruik een schaar om de "staart" van de pijl van de rest van het vel te vormen en plak deze op de buis. Doe een surprise in een zakje kraftpapier, vouw deze erop en maak 2 gaatjes op de vouw. Rijg een decoratief lint door de gaatjes en leg een knoop. Steek de pijl met de punt naar beneden in de lus gevormd uit de vlecht. Lijm het van onderaf op de bundel door middel van een hartsticker.

walnoot schelp

Voor iets kleins, zoals een ringetje, hanger of bedel, is een walnootschelp perfect. We halen er de kern uit. Bedek de binnenkant met gouden verf of gouden nagellak. We plaatsen een kussen van opvulling polyester of wattenschijfje. We plaatsen onze decoratie en bedekken met de andere helft van de schaal. We binden de moer met een helder satijnen lint.

Hart gemaakt van draden

Een andere ongewone truc is het gebruik van threads. We nemen een gewone hartballon, blazen deze op tot de gewenste maat en wikkelen deze stevig in met irisdraad, eerder ondergedompeld in PVA-lijm. Als de lijm droog is en de draden de vorm van een bal aannemen, prik je de bal door en trek je hem eruit. We maken een kleine incisie aan de bovenkant en duwen onze verrassing naar binnen. Naai de incisie in een geschikte kleur. Bind bovenop met een strook gladde glanzende stof.

In feite is het niet moeilijk om op Valentijnsdag een geschenk met je eigen handen mooi in te pakken, het is genoeg om vindingrijkheid en creativiteit te tonen. Het is van onschatbare waarde om je ziel te leggen in wat je creëert voor je geliefde. Stelt u zich eens voor hoe blij uw uitverkorene(n) zullen zijn als u hem met alle tederheid en liefde een cadeau voor Valentijnsdag geeft, dat in ieder geval gedeeltelijk niet door iemand, maar door u is gemaakt. Hou van elkaar.

Aanbevolen: