Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar: Tips En Ideeën

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar: Tips En Ideeën
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar: Tips En Ideeën

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar: Tips En Ideeën

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Het Nieuwe Jaar: Tips En Ideeën
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Vooruit is het nieuwe jaar. En iedereen heeft een vraag: wat geef je vrienden, familie en collega's?

Cadeaus voor het nieuwe jaar
Cadeaus voor het nieuwe jaar

Dan is geld doneren niet altijd gepast. Deze feestdag is magisch en het geschenk moet bij elkaar passen. Bij het kiezen is het altijd de moeite waard om uit te gaan van de belangen van hoogbegaafden. Bijna iedereen heeft tenslotte een hobby. Als een persoon bijvoorbeeld tekent, kan hij verf, pastelkrijt, potloden, een foto op nummer, goede penselen krijgen. En als een persoon graag leest, zal de nieuwste bestseller hem duidelijk bevallen. In dit geval moet het cadeau natuurlijk een verrassing zijn. Bijna niemand houdt van cadeaus voor dienst en niet altijd nodig: sokken, cosmeticasets, thee, snoep, een sjaal. Het is te saai. Het geschenk moet je gevoelens en verlangen uitdrukken om iemand te plezieren.

Ook de sfeer waarin het heden wordt gepresenteerd is van belang. Word Santa Claus of Snow Maiden, bedenk interessante verpakkingen. Zelfs een gewoon souvenir kan op een ongebruikelijke manier worden gepresenteerd.

En als bij familieleden alles min of meer duidelijk is, dan is het bij collega's een beetje anders. Het is belangrijk om de status te observeren en al je verbeeldingskracht te tonen. Een cadeau voor je baas hoeft niet formeel te zijn, dus je kunt even bijpraten met andere collega's en bijvoorbeeld een fles dure champagne of een setje sigaren kopen (als je rookt). Maar voor andere collega's zijn geschenken misschien "gewoon", maar niet triviaal. Bijvoorbeeld chocolade of een kussen in de vorm van een nieuwjaarssymbool, een mooie peperkoek, een gloeiend glas, een 3D-pen, een wekker, een minikerstboom, een plant in een pot, gelukskoekjes, een ongewone flashdrive of computermuis, een thermoskan, kruidenspeelgoed, koptelefoon, een speaker, mooi kerstspeelgoed, een potje honing of een hangmat voor de voeten. Allerlei grappige kleine dingen hebben ook het recht om te zijn. Het belangrijkste is om je niet te laten meeslepen, een armoedige, afbrokkelende kaars of een koelkastmagneet zal waarschijnlijk niemand behagen. En geen grapcadeaus. Een clown die uit een kist springt of een bord met het opschrift "niet eten na zes" zal niet door iedereen gewaardeerd worden. Koop geen dure cadeaus, dit brengt de hoogbegaafde in een lastige situatie.

Maar er zijn ook dingen die als een slechte vorm worden beschouwd om te geven: messen, pantoffels, stropdas, handdoeken, horloges, spiegels, kettingen, ondergoed, parfum, servies, huisdieren, sieraden.

Overigens hoeft het geschenk niet altijd materieel te zijn. Indrukken zijn ook erg belangrijk. Geliefden kunnen meegenomen worden naar de kerstmarkt, naar het theater, naar de opera, om een vlucht in een windtunnel te geven, een certificaat voor de spa of welke diensten dan ook, een abonnement op yoga- of danslessen. Misschien komt iemands lang gekoesterde wens uit.

Houd rekening met de leeftijd van de persoon aan wie u het cadeau wilt geven. Meestal vinden kinderen het niet leuk om kleding en boeken cadeau te doen, maar speelgoed met plezier.

Aanbevolen: