Zelf Een Cadeau Inpakken

Inhoudsopgave:

Zelf Een Cadeau Inpakken
Zelf Een Cadeau Inpakken

Video: Zelf Een Cadeau Inpakken

Video: Zelf Een Cadeau Inpakken
Video: How to: pakje met insteekvakje 2024, Mei
Anonim

Niet alleen een persoon wordt begroet met kleding, maar ook met geschenken! Een mooie verpakking voegt waarde toe aan het item dat je wilt geven, en een onzorgvuldig ontworpen cadeau kan de persoon aan wie het is bedoeld van streek maken. Het is belangrijk om geschenken met hart en ziel te geven en te verpakken, zodat uw vrienden begrijpen hoe belangrijk ze voor u zijn en voelen dat u om hen geeft.

Geschenkverpakking
Geschenkverpakking

Het is nodig

  • - inpakpapier
  • - doorzichtig plakband
  • - schaar
  • - satijnen lint
  • - instellen voor decoupage
  • - de doek
  • - gekleurde draden
  • - papieren bakjes voor het bakken van muffins

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke manier om een cadeau te versieren is door de doos in papier te wikkelen. U kunt decoratief papier gebruiken om een themageschenk in te pakken, of u kunt effen beige inpakmateriaal gebruiken. Het is voldoende om de doos met het geschenk in een vel papier te wikkelen, het met transparante tape te bevestigen, alle onnodige af te snijden en de vellen voorzichtig langs de zijkanten van de doos te buigen. Het belangrijkste is om de doos te versieren met een geschenk met een strik, lint, verse bloemen, enz.

Stap 2

Decoupage is een zeer originele manier om een cadeau te versieren! Dit type is geschikt voor het decoreren van een fles champagne of andere alcoholische drank. Je moet een decoupage-set kopen in een handgemaakte winkel en een servet kiezen met een aantrekkelijk patroon. We reinigen de fles van het etiket, ontvetten het oppervlak, primen het, lijmen het servet op PVA-lijm en bedekken het vervolgens met vernis. We wachten een paar uur totdat alles droog is en het originele ontwerp van de fles klaar is!

Champagnefles nieuwjaarsdecoratie
Champagnefles nieuwjaarsdecoratie

Stap 3

Een andere interessante optie om een geschenk zorgvuldig te ontwerpen, is om er een tas voor te naaien en er een symbool van de vakantie op te borduren. Het is voldoende om elke gewenste stof te kiezen, een tas ter grootte van een geschenk met de hand of met een naaimachine te naaien, een tekening met gekleurde draden te borduren en deze met een lint erop vast te binden.

Beeld
Beeld

Stap 4

Een leuke manier om een klein cadeautje met je eigen handen in te pakken, is door het in een papieren cupcakemandje te wikkelen en vast te binden met een fancy lint. Het is zo handig om handgemaakte zeep of andere ronde voorwerpen in te pakken.

Welke methode u ook kiest, onthoud dat het inpakken van een geschenk met uw eigen handen niet minder verantwoordelijk is dan het kopen ervan. Wees origineel, toon fantasie bij het versieren van cadeaus en doe het met liefde voor de persoon aan wie je een verrassing gaat geven.

Aanbevolen: